Miercuri, 2025-02-05, 7:20 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Asta e
N3xTData: Duminică, 2008-12-21, 10:31 PM | Mesaj # 1
Level 8
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 10
Stare: Nu Este Pe Forum
Dak PuNcT va accepta aceea propunere a lui DgL ala...imi pare rau, dar nu voi mai intra pe srv...acest DgL este vestitul CoakaPeLimba=R3SP4WN=The Crow=The One,iar acesta a fost prin si cu coduri cand avea owner dry . Si dak ii va fii acceptata propunerea va fii owner si pe srv si pe forum....deci....sorry..mi-a facut deja prea multe probleme mie si servarului acest pushti si nu accept ca un copil de 10 ani sa-mi dea mie comenzi si adminul meu sa depinda de el....asta e. Eu v-am zis.Eu am pus suflet in tot ce am facut pt srv si pt forum,si nunumai eo...majoritatea..dar cred ca tot banii vor castiga:( .Il inteleg si pe PuNcT ca iar fii mai bn dak ar accepta aceasta propunere, dar sa nu uite....cate probleme i-a facut si ne-a facut la toti acesta....avea 2-3 reclamatii pe zi si dadea banuri cu caruta....inca odata imi cer scuze, dar o sa ma tin de promisiune sad

You Are The N3xT! Si Nokitel e cel mai tare srv de cs !!

[img]http://cache.www.gametracker.com/player....mg]

Mesajul a fost editat de către N3xT - Duminică, 2008-12-21, 10:34 PM

CyupiData: Duminică, 2008-12-21, 10:47 PM | Mesaj # 2
Level 9
Reputaţie: 6
mda ai dreptate si vad ca ii si smeker...imi zice el mie ce arma sa folosesc lol evil ....nici mi nu mi-ar conveni sa devina ala owner...

CrazYData: Duminică, 2008-12-21, 11:00 PM | Mesaj # 3
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
la asta nu m'am gandit ..adik am inchis topic crezand k nu v'ar deranja ..cel putzin partea materiala nu o discuta nimeni pe forum si doar PuncT .. iar dak este acelasi copilash .. propun sa votam care vrea si care nu il vrea pe server ..eu una UN MARE CONTRA !!!! copilul ala dak devine admin ...renuntz la owner .. si va salut pe totzi !

vorba aia : only on my dead budy !

se scrie body app =))=))=)) PREPARE FOR MY RETURN smile
CorrecteD by BuDyZ0R =))

CrazY

atomicData: Duminică, 2008-12-21, 11:11 PM | Mesaj # 4
Level 9
Reputaţie: 11
CrazY si unde votezi??? aici??:))zici pro sau contra?:) cool

place cs :X:X....place nokitel:X:X:X

CyupiData: Duminică, 2008-12-21, 11:12 PM | Mesaj # 5
Level 9
Reputaţie: 6
Quote (CrazY)
only on my dead budy !

era only over my dead body! biggrin lol wink

atomicData: Duminică, 2008-12-21, 11:16 PM | Mesaj # 6
Level 9
Reputaţie: 11
ciudat stil are baiatu ala...zice k ia dat ban the crow defapt el e the crow ....:|..incredibil..totusi nam apucat sal cunosc da dupa cele spuse de playeri/admini imi dau seama k e o mare pacoste...:| surprised dak ar fii sa votez ar fii UN MAREEEE CONTRA pt binele tuturor....si n3xt chiar u ai spus k merita unban:|....!!! wink

place cs :X:X....place nokitel:X:X:X

Mesajul a fost editat de către atomic - Duminică, 2008-12-21, 11:16 PM

CrazYData: Duminică, 2008-12-21, 11:25 PM | Mesaj # 7
Admin
msmsms

only over my dead budy !

atomic aia e pana itzi dai seama .... ms oricum next k ne'ai deschis ochii si in primul rand mie .. care eu singura am scos un ban pe care eu l'am dat .. si regret total ! dar nu e nimik are rezervat un ban LUNGGGGG ..si o sa ma asigur k nu o sa mai fak un topic pe forumul asta ! .. deci dak copilul ala ajunge owner s'a dus serverul asta ..

pe forum : Crow = GuN =dark0nee = dGL

CrazY

nokitelData: Duminică, 2008-12-21, 11:42 PM | Mesaj # 8
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Reputaţie: 10
deci sa va explic
daca intradevar lar ajuta pe [color=red]punct[color=red] sa plateasca serverul
el nu no sa comande niciodata admini dupa server
si pe forum daca va ajunge administrator si vad ca sufera de el il pot bana foarte repede si foarte usor deci stati linistit pt ca momentan nu va fi nimic in caz ca ma anuntza punct sal fac administrator intai il pun sa citeasca reguleli si dupa ce vad eu ca a intzees atunci isi va primi drepturile pt ca a platit

si incaz de se va intampla sa ajunga owner vom vb dupa

pana atunci nare rost sa mai ziceti ca renuntati la admin sau la altceva k?

CRIDEA.ES

CrazYData: Luni, 2008-12-22, 0:24 AM | Mesaj # 9
Admin
e nu .. cride ai sa vezi .. dak il vad pe server cu admin ..va zic bye bye ..pe ala nu vreau sa il mai vad pe server .. aia e un admin/owner cu plata un owner minus .. si asta nu e pt ce facea el pe server .. si sti prea bn dc zic asta ... eu pe ala sa nu il vad ! o sa zicetzi vb de copil .. la ambitzie .. dar pe bune eu ma tzin de cuvant de data asta .. pana acuma am zis hai lasa .. mai raman .. dar acuma sincer e ultima data .. dabia scapasem de el si acuma iar a venit .. sa isi fak domne server el singur ...ce sa se lege de punct .. sa ii lase serverul in pace .. k in ultimul timp numai eu stiu cat am stat pe el sa fac admine .. si catzi m'au batut la cap .. dar aia e .. sunt owner imi fac datoria .. dar sunt si eu om .. si nu o sa accept un animal pe langa mn !

CrazY

cypryData: Marţi, 2008-12-23, 1:40 AM | Mesaj # 10
Level 1
Reputaţie: 2
aveti dreptate.....
inainte sa primesc admin pe nokitel ku el am avut primu shi singuru conflict ku un admin/owner !!!
nue bun pe forum/server copilasu asta!!!!o sa faca numai probleme....
shi + k foloseste shi coduri !!!
punct va decide shi speram ku totii sa ia o decizie corecta ! sad

Eu...de nu va supar tare,
Am o mica suparare...
Dar aici cand va gasesc
Pe loc ma inveselesc.
Mult noroc si voie buna
Sa zambiti luna de luna
Si daca va sunt pe plac,
Inc-o poezie fac!

Mesajul a fost editat de către cypry - Marţi, 2008-12-23, 1:41 AM

• Pagina 1 din 4