Miercuri, 2025-02-05, 7:23 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Asta e
DEVILData: Marţi, 2008-12-23, 1:17 PM | Mesaj # 11
Level 4
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 7
Stare: Nu Este Pe Forum
si yo mam intalnit cu acest "The Crow" pe vremea cand nu aveam slot sau ceva.....mapa era awp india....si imi zicea mie....k atunci era concursul cu lame.....sa stau sa faca el lame lam refuzat ....cum au facut si altiii ....si ala nea dat ban la toti....sper k nu va veni pe srv....Doamne ajuta....dar yo zic totusi k punct va lua o decizie inteleapta....multumesc wink

Nokitel the best !!!!!!

[img]http://cache.www.gametracker.com/player....mg]

Th3_DragoNData: Marţi, 2008-12-23, 2:05 PM | Mesaj # 12
Level 1
Reputaţie: 1
nu sunt admin...si scz de post....sunt slot...dar si eu sunt de mult pe server si lam prins pe crow asta...sau cate nume are...si ce au zis si cei de mai sus...nu merita...!!! se crede prea jmecher...am fost io pe svr...cand a dat banuri cu sacu...(pacat ca nu am dovada), si a mai intrat acum recent pe svr...cu GuN...avea cod...adminii lau prins...ban direct...nu inteleg cine si dc lar mai primi inapoi...!!! sper sa luati o decizie corecta!!!

Imi place cs`u mai mult ca pretena!!!

N3xTData: Marţi, 2008-12-23, 11:31 PM | Mesaj # 13
Level 8
Grup: admini server
Reputaţie: 10
Deci...acum a intrat pe mess...si m-a amenintat...ca imi socate el adminu si imi da si ban pe forum..ca numai calc pe forum...si pana la urma mi-a dat ignor ca nu-l mai scoteam din injuraturi:)...deci nush..el cik maine are owner si ne vom intalnii pe srv....deci dak il vad il voi face de kk pe srv...si BB Nokitel:)

You Are The N3xT! Si Nokitel e cel mai tare srv de cs !!

C@sPeRData: Miercuri, 2008-12-24, 0:04 AM | Mesaj # 14
Level 3
Reputaţie: 3
ba chiar asa... de cand fidoo are owner sau good!?!?! ca asta chiar ca nu o mai stiu....nu puteti zice ca nu are ca ieri, pe mapa awp circular am incercat sa-i dau kick si zicea ca e imun.....si cand am dat amx_who am vazut ca e owner sau good....ca oricum, avea o gramada de comenzi....

si app....sper ca crow nu mai e pe aici...ca dak e si il aflu ii dau banutz cu manutzele mele

Mesajul a fost editat de către C@sPeR - Miercuri, 2008-12-24, 0:06 AM

N3xTData: Miercuri, 2008-12-24, 1:26 AM | Mesaj # 15
Level 8
Reputaţie: 10
ce banutz sa-i dai dak imparte painea cu PuNcT(sau macar asa zice el)....de maine owner bn mersii...si nush dak juma din adminii vor mai fii pe srv:)

You Are The N3xT! Si Nokitel e cel mai tare srv de cs !!

C@sPeRData: Miercuri, 2008-12-24, 1:34 AM | Mesaj # 16
Level 3
vom vedea man... happy

CrazYData: Miercuri, 2008-12-24, 10:48 AM | Mesaj # 17
Admin
Reputaţie: 14
dak il prind are ban de la mn si admin scos ! x( pana plec si nu mai sunt owner o sa ma asigur k nu am animale pe langa mn ! VA DAU CUVANTUL MEU ! .. l'am banat de atatea ori si pe forum si pe server .. iar next stai linistit ma anuntzi pe mn si rezolvam treba cu banul si cu admin sters wink ..

iar fidoo nush eu i'am facut god ..k cik asha a fost dar fara imunitate .. desi god'ul e cu imunitate dar fara rcon ... eu sincer nu il stiam pe el de god .. si crek singurul care il stie e punct .. k el i'a facut god cu imunitate si apoi i s'a scos imunitatea ..

CrazY

C@sPeRData: Miercuri, 2008-12-24, 3:22 PM | Mesaj # 18
Level 3
de cand joc eu pe acest server, si e destul de mukt, te asigur crazy ca fidoo nu a avut good nicio data.....pt ca stiu cat am incercat sa obtin eu good si nu am obtinut...apai fidoo.... goodul ala e pus aiurea...parerea mea....si inainte le-am mai zis si ei au zis ca fidoo nu are niciun good....si avea...deci, rezolvati problema....

CrazYData: Miercuri, 2008-12-24, 4:53 PM | Mesaj # 19
Admin
Reputaţie: 14
o sa vb cu punct ...dar pana atunci uite ce msj mi'a dat atunci cand l'am intrebat ce admin are

"god cu imm, asa il facuse punct la inceput, da pe parcus mi-a scos cn imm "

Added (2008-12-24, 4:53 Pm)
---------------------------------------------
asha .. a venit si ziua asta ..

CRACIUN FERICIT si un AN NOU cu multe bucurii !

de acum inainte nu voi mai intra nici pe server nici pe forum ...sper sa reziste acest server cat mai mult si sa avetzi grija de el k pana acuma sau mai bn .. sa nu mai datzi pm sau alte mesaje pe forum pt k nu voi mai intra pe acest cont .. sau pe oricare alt cont .. aia e .. simtzitzi'va bn alaturi de noul vostru owner CROW .. pe nume acuma keNNNy .. owner fara imunitate ..dar cu rcon ..

cei care nu au putut sa ma sufere aia e .. cei care m'au placut va salut smile

imi pare rau k nu voi mai juca alaturi de pz1,Devil , Fulger,Ladorna, Caramik ,C@sPeR,next,roelf,jedi si k nu voi mai admina alaturi de cride , geotop .dar asta e smile ..pana aici mi'a fost ...dar un lucru va spun NU O SA MA LAS DE CS ..

si cam asta este un ADIO..si sa stitzi k nu mai imi schimb "identitatea" cum am facut din MarY in CrazY .. pt k renuntzasem din cauza lui Budy .. si nici nu ma mai convinge nimeni sa ma intorc nici macar cride,devil,fulger... sau PuncT in persoana .

aia e cum am zis un owner in plus altul in minus ..si nu am luat exemplul lui next cu plecatul .. spt k GENIILE gandesc lafel .. adik .. am incercat atat sa scap de el .. si punct ia mai dat o sansa ..iar totzi de mai sus care l'au cunoscut pe crow nu sunt de acord cu venirea lui pe server .. dar cine mai tzine cont de asta :-j ..si nu e prima lui sansa .. a primit atatea sanse si de atatea ori a fost banat .. si a banat multzi playeri .. a injurat !!! ASTA NU E UN OWNER..ASTA E O JIGODIE DE OM...scuzatzi limbajul dar dupa oricum ma banatzi ..sper sa nu fie sters acest topic k sa il vada toata lumea pe viitorul lor owner .. care nici macar scuze nu stie sa isi ceara pt ce a facut !

CrazY

jediZEr0Data: Joi, 2008-12-25, 0:26 AM | Mesaj # 20
Level 9
Reputaţie: 17
of crazy de ce pleci :|

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

Căutare: