ZEULE !!! doamneee ma uimesti cate prostie zace in tine ! eu am jucat si cu MarY .. si sunt de la sfarsitul lui august pe server .. iar serverul e din 13 iulie..iar eu am intrat pe forumul celalat pe 9 septembrie .. dar jucasem cu vr'o 3 saptamani inainte pe el .. si ma rugam de budy sa imi dea admin fara sa ma loghez pe forum .. si cand am intrat ..am facut niste mesaje ..si apoi cererea de slot .. iar punct mi'a dat direct admin .. eu nu cerusem decat slot ... k vroiam admin .. astea e partea a 2 a .. iar pe crazy .. am jucat pe server mai mereu .. pana sa zic k eu sunt defapt mary (fata) si nu baiat cum am vrut sa se creada ... k sa nu mai existe oamnei care sa ma trateze k pe o fata ... si uite cum au aflat k sunt fata .. poftim reclamatzie ce imi faci .. zi doamne acolo cum itzi vine la gura .. nu "varzuk" .. nu ma derajeaza .. eu sunt foarte sincera .. si spun direct .. si astept sa mi se spuna tot lafel de direct .. fara ocolisuri ..
iar de cand am primit owner .. crek m'am ocupat in totalitate numai de server si forum .. fara sa ma joc .. pt k mai am si real life .. si uite azi am teza la info .. unde nu invatz porcarii k mesul ..si sunt sigura k ai aflat de c++
..macar atata ..k doar esti baiat
bun ..dar ce vrei u prin comparatzia aia sa faci ?? sa aratzi k esti activ sau ce ? ..nu pricep sincer ..vb mai clar !
cu adminul frate faci ce vrei .. adik dc te'am "amenintzat" asha k itzi sterg adminul .. phai dak u nu dai id .. si asteptzi de la altzii id mereu .. cum vrei sa mai primesti pozele .. cand ei nu au voie sa fak id lor public .. ci au intrat sa joace ? ....si sti bn k nu au voie sa isi lase id pe server ? .. sau nici aia nu stiai ?
si da devil, cride si geotop sunt de nota 10 .. aia da oameni cu minte !
si asta va fi ultimul mesaj pe care tzi'l las ..faci ce vrei ! si pt informatzia ta .. eu citesc toate topicurile
itzi urez Sarbatori Fericite ! (bn asta dak acceptzi niste urari de la o varzuk k mn
)
Added (2008-12-17, 11:07 Am)
---------------------------------------------
app .. faza cu id nu scrie in regulament ..si multe nu sunt scrise in regulament .. geotop stie bn cand i'am comentat tot regulamentul .. dar gandeste si u .. dak u ceri id lui .. ce te face sa crezi k alti copii nu intra pe el .. pt simplu fapt k sa se distreze .. si nici mie nu mi s'a intamplat sa intre 15 mii de copii pe id meu special pt adminat..si nu am zis sa ai multimesul .. citeste si u odata poza aia .. am facut'o cu multimesul k sa itzi arat cum potzi sa faci in caz k vrei sa itzi dai id personal .. e simplu .. nu ii dai add .. si asteptzi pozele de la el .. apoi ii dai "do not ..." si gata .. sau ignore ..offf sincer esti greu de cap