Vineri, 2025-07-18, 7:34 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Nu vreau sa te jicnesc crazy..dar esti varzuca!!!
ElfitzaData: Miercuri, 2008-12-17, 2:46 AM | Mesaj # 1
GFX Designer NokiteL
Grup: Moderator Creatii
Premii: 0
Reputaţie: 5
Stare: Nu Este Pe Forum
credema ca nu mai vreau sa am nimic de aface cu sv asta!!! mai ales cand are administrator o fetitza care nici macar nu stie pe ce lume traieste..
daca stau mai bine sa ma gandesc avea dreptate OWNAGE cand zicea ca suferiti de putearea pe care o detineti!!!!
daca u esti atat de incapabila incat sa citesti 3 randuri si dai raspunsuri fara sa gandeste e problema ta!!!!
sicer pt mine esti VARZA
P.S. cel mai tare e cride...care ma inteles tot timpu si mia atras atentia DOAR CAND NU AM AVUT DREPATE...nu atunci cand am dreptate ....
P.S.2 reclamatii nu fac de dragu de a le face...o fac cu un scop...
dar se pare ca u fetitzo nu vezi scopu`
p.S.3 plzz chiar vreau stergerea adminului si ban pe forum!!
NU MAI VREAU sa am legatura cu aseamenea pusti de 12 ani...
P.S.4 crazy sa stii ca niciodata nu iti dai id...poate eu nu am chef sa imi bag multi mess sau sa intru de 30 de mii de ori pe mess sa vad daca imi da un copchil pozele

in fine...fati 20 de mii de iduri de mess...eu am 1....si chiar nu mai vreau sa ma streseze 10 mii de copilasi dee 11 ani ca vrea la masa sau la tacsu`.....

multumesc ...chiar mia facut placere...
...daca nu era cride pe sv asta nu ajungeam niciodata...
dar voi vedeti doar partea ca a mao plecat unu vine altu...
in fine...bft all in special cride si punct restu papa!!

uiatsi..poate daca ai administrator te mai uiti si la banurid ate de admin ca mam saturat sa ma rog sa dai un addban!!

a si incaz ca nu stii sa moderezi un forum...topic closed se da cand sau terminat definiv discutiile ...nu cand apari u pe forum...iti spui parerea si dai un click pe lacatezel..... wink

Mesajul a fost editat de către Elfitza - Miercuri, 2008-12-17, 2:49 AM

nokitelData: Miercuri, 2008-12-17, 3:56 AM | Mesaj # 2
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Reputaţie: 10
elf ceai patit iar ai baut :))
lasa cami explici tu si inca ceva ban nu vei primi pe forum in niciun caz

si admin daca vrei sa tzil scot sami zici si de ce pana atunci vei avea adminul in continuare

si nu incepeti cu certurile pt ca stiti ca e cel mai bine sa se rezolve problemele sau neintelegerile cu calm

CRIDEA.ES

ElfitzaData: Miercuri, 2008-12-17, 10:33 AM | Mesaj # 3
GFX Designer NokiteL
da am si baut.. :))) nu ma nu am baut nik....dar uitete putin AICI si vezi cum procedeaza draga de ea ...
eu nu apuc sa mai scriu ceva ca vine ea...topic closed!!

ala ma ameninta ca imi da slay cand mai e juma de runda....crazy imi zice ca ce mare kkt.....si imi atrage mie atentia ca daca nu imi dau id imi da suspend /:)
deci nush ce sa zic da fetitza asta nu are o treaba....macar in panou de administrare stie sa intri???

nush ce sa zic ma cride....in primu rand mor ca nici nu citeste ceea ce scrie cineva...citeste 2 randuri din 10....face un pic pe wonderwoman si da click pe lacatelul din stanga jos.....ca sa arate ca ea are ultimul cuvant!!!

fetit`o poate dupa ce mai cresti sau nush te maturizezi o sa intelegi ceva din ce am scris aici....pana atunci slabe sanse....

a...pe sv nu mai intru...sincer...nush are rostu....mam zbatut ca un fraier sa prind codati....si intretin sv....si vine ea si ma ameninta ca imi iau suspend daca nu dau id....

crazy poate vrei sa comparam timpul pe sv petrecut....ore jucate tot....msg pe forum da nu alea din cafenea ....ca acolo scrie oricine...sa vedem cat esti u de zeita....

Mesajul a fost editat de către Elfitza - Miercuri, 2008-12-17, 10:36 AM

CrazYData: Miercuri, 2008-12-17, 10:36 AM | Mesaj # 4
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
copile ro elf .. crek tzi'ai pierdut deja mintea aia .. BAIETZAS .. am 17 ani .. nu 12 ... in curad 18 .. si am owner ...iar faza cu id crek este deja depasit de mess .. U STI PE CE PLANETA TRAIETI ??????? in ce secol ??? manca dak nici un program precum mesul nu il stapanesti .. nu ma astept sa itzelegi si alte programe ...itzi dau msn 'ul .. sau skype-ul ? .. ce program mai vrei ??? ...astea draq intrii pe ele .. vb .. trimitzi poze sau ce itzi vine tzie .. te uitzi la un web stupid .. si iesi seara .. sau in cazul tau vb toata ziua cu prietena ..

si uite cum sa nu bagi totzi copilashii in lista (citeste ce e cu roshu):

si chiar dak sunt fata .. se pare k am mai multa minte decat tine .. poate ai u 18 ani (sau cat vrei sa'tzi dai u ).. dar sti cum se zice fetele au mai multa minte de cat baietzii chiar dak sunt mai mik de cat tine cu un an .. dak ai intradevar 18 ... si uite si dovada !

stiai k ownage e fratemiu ???? de sange ??? stiai k eu l'am adus pe server ??? si k nu mi'a zis in viatza lui k sufar ?

stiai k mie mi'e indiferent dak ramai sau nu ? .. adik uite si u ce faci ... vi cu o reclamatzie ..si intradevar u nu sti nici macar cu ce se manaca mesul .. iar faza cu topic closed .. ce vrei sa fac .. sa las acolo lumea sa se certe toata ziua??? .. dak eu am zis ce se intampla cu ambele persoane .. sau dak i'am acceptat sau nu cererea .. ce mai vrei ?? .. sa dea in continuare pro ? .. sau sa se ajunga la injuraturi pe un topic .. copile NU AI MINTE !

CrazY

ElfitzaData: Miercuri, 2008-12-17, 10:40 AM | Mesaj # 5
GFX Designer NokiteL
ti`am zis ceea ce am avut de zis....in rest bft...si copil in fata ta nu o sa fiu niciodata....
:)) credema
bft all si fii tare crazy...poate intr`o zi o sa iti faci si u un forum... wink
p.s. si la mess chiar nu vreau sa imi bag multi mess sau 2 iduri..
si pe skype si altele sa le ceri u pozele ok? :))

aaa si apropo sa`mi zici u mie unde scrie ca tre sa dau id....in ce regulament!!!! sau faci u regulament ca 9 din 10 admini dau id...
FAT`O UN ADMIN NU ISI DA ID SA II DEA ADD 16 OAMENI IN 30 SEC!!! de unde stii u de la care iei pozele....chiar nu iti dai seama ceea ce ti`am explicat eu pana acu???

Mesajul a fost editat de către Elfitza - Miercuri, 2008-12-17, 10:47 AM

CrazYData: Miercuri, 2008-12-17, 11:07 AM | Mesaj # 6
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
ZEULE !!! doamneee ma uimesti cate prostie zace in tine !

eu am jucat si cu MarY .. si sunt de la sfarsitul lui august pe server .. iar serverul e din 13 iulie..iar eu am intrat pe forumul celalat pe 9 septembrie .. dar jucasem cu vr'o 3 saptamani inainte pe el .. si ma rugam de budy sa imi dea admin fara sa ma loghez pe forum .. si cand am intrat ..am facut niste mesaje ..si apoi cererea de slot .. iar punct mi'a dat direct admin .. eu nu cerusem decat slot ... k vroiam admin .. astea e partea a 2 a .. iar pe crazy .. am jucat pe server mai mereu .. pana sa zic k eu sunt defapt mary (fata) si nu baiat cum am vrut sa se creada ... k sa nu mai existe oamnei care sa ma trateze k pe o fata ... si uite cum au aflat k sunt fata .. poftim reclamatzie ce imi faci .. zi doamne acolo cum itzi vine la gura .. nu "varzuk" .. nu ma derajeaza .. eu sunt foarte sincera .. si spun direct .. si astept sa mi se spuna tot lafel de direct .. fara ocolisuri ..

iar de cand am primit owner .. crek m'am ocupat in totalitate numai de server si forum .. fara sa ma joc .. pt k mai am si real life .. si uite azi am teza la info .. unde nu invatz porcarii k mesul ..si sunt sigura k ai aflat de c++ wink ..macar atata ..k doar esti baiat smile

bun ..dar ce vrei u prin comparatzia aia sa faci ?? sa aratzi k esti activ sau ce ? ..nu pricep sincer ..vb mai clar !

cu adminul frate faci ce vrei .. adik dc te'am "amenintzat" asha k itzi sterg adminul .. phai dak u nu dai id .. si asteptzi de la altzii id mereu .. cum vrei sa mai primesti pozele .. cand ei nu au voie sa fak id lor public .. ci au intrat sa joace ? ....si sti bn k nu au voie sa isi lase id pe server ? .. sau nici aia nu stiai ?

si da devil, cride si geotop sunt de nota 10 .. aia da oameni cu minte !

si asta va fi ultimul mesaj pe care tzi'l las ..faci ce vrei ! si pt informatzia ta .. eu citesc toate topicurile wink

itzi urez Sarbatori Fericite ! (bn asta dak acceptzi niste urari de la o varzuk k mn wink )

Added (2008-12-17, 11:07 Am)
---------------------------------------------
app .. faza cu id nu scrie in regulament ..si multe nu sunt scrise in regulament .. geotop stie bn cand i'am comentat tot regulamentul .. dar gandeste si u .. dak u ceri id lui .. ce te face sa crezi k alti copii nu intra pe el .. pt simplu fapt k sa se distreze .. si nici mie nu mi s'a intamplat sa intre 15 mii de copii pe id meu special pt adminat..si nu am zis sa ai multimesul .. citeste si u odata poza aia .. am facut'o cu multimesul k sa itzi arat cum potzi sa faci in caz k vrei sa itzi dai id personal .. e simplu .. nu ii dai add .. si asteptzi pozele de la el .. apoi ii dai "do not ..." si gata .. sau ignore ..offf sincer esti greu de cap wink

CrazY

nokitelData: Miercuri, 2008-12-17, 2:19 PM | Mesaj # 7
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Reputaţie: 10
1 sa nu vad ca va certati ca ma suparati

2 elf lasa fata in pace pt ca este si ea la inceput si daca greseste e ceva omenesc

3 el si tu cateodata poti gresi deci e ceva omenesc

4 elf nu vei fi banat pe forum si nici admin scos

5 incercati sa va ajutati intre voi nu sa va certati

6 elf mie imi place momentan cum modereaza crazy pe forum numai ca se grabeste la unele topicuri sa le inchida dar la cele cu cereri admin,cereri slot face bine ca le inchide cand le raspunde la cei cu cererile facute pt ca dupa ce le raspunde nu e frumos sa se mai fada pro sau contra dupa un raspuns definitiv

CRIDEA.ES

ElfitzaData: Miercuri, 2008-12-17, 7:16 PM | Mesaj # 8
GFX Designer NokiteL
ok ai dreptate......
dar eu cand am zis ca inchide topicurile nu mam referit la alea de la cereri...
mia inchis mie personal 2 topicuri: 1.reclamatia lu silent
2.reclamatia lu jedi fata de mine!!
asta ma deranjat fff tare........si apropo...id meu de acu nu il voi mai da pt poze...
daca vrea poate sa`mi dea suspend sau admin taiat e treaba ei...nu mai am chef sa intru de pe 20 de iduri sa vad care imi da poze si care nu....f simplu!
oricum scuze ca am luat`o tare dar credema ca nu pot suporta cand vad asa ceva....asa am fost si eu la inceput dar nu faceam asa ceva....
oricum scuze fata de ea....si sarbatori fericite si tie >:D<

LaDornaData: Miercuri, 2008-12-17, 7:31 PM | Mesaj # 9
Level 2
Grup: admini server
Reputaţie: 3
soory ca intervin....dar cride esti singurul care poti fi arbitru aici din cate se vede incearca sa calmezi spiritele.. biggrin elfitza nu te grabi sa iei decizi cu stergerea adminului shi ban...incearca sa rezolvi solutia pe alta cale...acum eu nu ma bag ca sa nu fiu prins intre ciocan shi nicovala dar incercati sa calmati spiritele shi sa dati dovada de varsta pe care o aveti..!

cu respect SeVeR ->LaDorna

* O femeie trebuie sa faca 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti !

g3oToP^Data: Joi, 2008-12-18, 5:16 AM | Mesaj # 10
Administrator
Grup: Super Moderator
Reputaţie: 9
deci , faza cu ID-ul eu nu o inteleg deloc ... cine te pune sa le dai accept ??? eu de ce nu am 1000000000 de mii de copii ??? ptr k pur si simplu ii zic sa imi dea add ... iti dau un buzz fara sa ii daua accept , si imi da pozele dupa care ii dau denny

+ k eu de knd am ID-ul asta de mess , nu dau add nimanui pana nu stiu cine e .... iar cu faza cu 15 ID-uri , nu te pune nimeni sa iti faci 15 ... ai 1 si "." deci nu vreau sa te mai aud k nu dai ID si alte chestii care sunt total copilaresti ...

iar cu faza cu reclamatiile am sa ma uit si acolo si o sa rezolvam si problema aia ....

cat despre crazy nu trebuie sa o acuzati ... oricare dintr-e noi mai gresim ... toti invatam din greseli ... deci trebuie sa ne sustinem si nu sa ne mancam intre noi.... sa fim o echipa si sa colaboram ... sa comunicam mai exact .... si sa se respecte regulamentul....

deci nu mai vreau sa va mai vad k incepeti cu certuri k nu o sa ajungeti nicaieri ...

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: