Miercuri, 2025-02-05, 9:49 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Nu vreau sa te jicnesc crazy..dar esti varzuca!!!
CrazYData: Joi, 2008-12-18, 12:43 PM | Mesaj # 11
Admin
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 14
Stare: Nu Este Pe Forum
elf eu nu itzeleg ce vroiai dak itzi mai lasam topicul ala cu jedi .. u acolo ai venit nervos si ai inceput sa ii jignesti pe totzi din clanul ala .. si am zis k sunt destule discutzii intre voi nepotivite si daia am spus sa zicem asha partea vinovata .. si nevinovata .. si am zis k e un advertisment ..si din motive de cearta nu l'am lasat deschis precum acestea "nu tre sa ma iesti u pe mine ca nu esti owner...si nici mai mare ca mine ","p.S.2 vad ca voi baieti cu clanu vostru cu tot....care cum ati luat admin pe sv o da`ti in suferinta...eu zic sa va calmati ca sa nu incep cand sunt pe svr sa aplic regulamentul la "catarama" ....deci relax !!!! " si uite ce frumos tzi'a raspuns jedi "iti faci alt id elfule, si stiam ca nu trebuie sa te milogesti la ala sati dea id, trebuie sai dai tu... dar na... asta nui chiar o reclamatie, doar iam atras atentia... "...dak as deschide acuma topicul te'ai simtzi mai fericit vazand tot clanul ala pe capul tau ?

iar la reclamatzia ta tot ziceai sa decida ownerii .. bun eu am decis .. si am zis k nu e motiv de suspend ...stiu bn trecutul lui .. si asta insemna sa ii dau admin sters .. pt k mai facuse greseli pe care eu singura le'am postat si am cerut sa fie suspendat pt 7 zile .. si am zis sa fie doar un advertisment ...

deci nush unde am gresit .. si vreau in special cride si geotop sa imi raspunda ...k tot au zis k eu am gresit ..cand pana la urma faza cu id mi'au dat drepatate .. si in acelasi timp i'au dat dreptate si lui jedi care tzi'a facut reclamatzia

CrazY

C@sPeRData: Joi, 2008-12-18, 2:14 PM | Mesaj # 12
Level 3
Grup: admini server
Reputaţie: 3
gata ma fratilor gata incetati.....:| angry

jediZEr0Data: Joi, 2008-12-18, 5:36 PM | Mesaj # 13
Level 9
Grup: admini server
Reputaţie: 17
sunt sigur ca te-a deranjat reclamatia aia ca doar de aia am facut-o, sa-ti atraga atentia... ca tu dupa 30 de secunde i-ai dat ban... si nu era vina lui... daca erai in locul lui si adminul nu voia sati dea id... il dadeai tu la tot serverul? si apropo puteai sa il dai cu amx_psay... iarta-ma daca te-am deranjat asa de rau :P

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

ElfitzaData: Joi, 2008-12-18, 5:41 PM | Mesaj # 14
GFX Designer NokiteL
Grup: Moderator Creatii
Reputaţie: 5
bine ma las ca o sa dau eu de acu id.....dar asa ca fapt de vers intrati si voi pe sv mari...nu dau nume aici sa nu fac reclama...si vedeti cum procedeaza adminii si cum sunt respectati fara sa faca suferinta fata de useri sau altii....in fine...daca toata lumea zice ca am gresit inseamna ca am gresit....dar crazy la faza cu silent nu mi si pare ca ai procedat corect....intra si u cu alt nume cand sunt "admini" pe sv si vezi cam cum se comporta...cum sufera....
P.S. chiar nu are rost sa`mi bat capu` cu asemenea lucruri....eu zic ceva si mi se raspunde altceva...
daca toti cred ca am gresit probabil asa e.
deci scz crazy....dar incearca pe viitor sa fii mai atenta...si sa ai mai mult caracter in tine sa recunosti cand gresesti...
daca nu mai are nimeni nimic de zis...puteti sa dati close...
scz inca odata si sarbatori fericite smile

g3oToP^Data: Joi, 2008-12-18, 7:57 PM | Mesaj # 15
Administrator
Grup: Super Moderator
Reputaţie: 9
nu am zis k ai gresit crazy , am zis k chiar daca ai gresit trebuie sa te sustinem , k fiecare om invata din greseli .... deci subiect inchis.

TOPIC CLOSEDDDDDD!!!!!!!!!

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: