elf eu nu itzeleg ce vroiai dak itzi mai lasam topicul ala cu jedi .. u acolo ai venit nervos si ai inceput sa ii jignesti pe totzi din clanul ala .. si am zis k sunt destule discutzii intre voi nepotivite si daia am spus sa zicem asha partea vinovata .. si nevinovata .. si am zis k e un advertisment ..si din motive de cearta nu l'am lasat deschis precum acestea "nu tre sa ma iesti u pe mine ca nu esti owner...si nici mai mare ca mine ","p.S.2 vad ca voi baieti cu clanu vostru cu tot....care cum ati luat admin pe sv o da`ti in suferinta...eu zic sa va calmati ca sa nu incep cand sunt pe svr sa aplic regulamentul la "catarama" ....deci relax !!!! " si uite ce frumos tzi'a raspuns jedi "iti faci alt id elfule, si stiam ca nu trebuie sa te milogesti la ala sati dea id, trebuie sai dai tu... dar na... asta nui chiar o reclamatie, doar iam atras atentia... "...dak as deschide acuma topicul te'ai simtzi mai fericit vazand tot clanul ala pe capul tau ? iar la reclamatzia ta tot ziceai sa decida ownerii .. bun eu am decis .. si am zis k nu e motiv de suspend ...stiu bn trecutul lui .. si asta insemna sa ii dau admin sters .. pt k mai facuse greseli pe care eu singura le'am postat si am cerut sa fie suspendat pt 7 zile .. si am zis sa fie doar un advertisment ...
deci nush unde am gresit .. si vreau in special cride si geotop sa imi raspunda ...k tot au zis k eu am gresit ..cand pana la urma faza cu id mi'au dat drepatate .. si in acelasi timp i'au dat dreptate si lui jedi care tzi'a facut reclamatzia