Miercuri, 2025-01-29, 3:50 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Reclamatie
jediZEr0Data: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:14 PM | Mesaj # 1
Level 9
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 17
Stare: Nu Este Pe Forum
Astazi la 11:08 am luat ban impreuna cu tot serverul de la 3D | YoZ nu sunt sigur daca era chiar el... l-a inceput a zis "I-am spart parola"...
a dat ban la tot ce-a prins...

Vreau sa il contactati pe yoz si sa aflati daca el a fost. Zicea ca face un server nou unde avem toti admin blablabla... Daca el a fost eu am ieshit din 3D. Zicea ca ieri a luat ban permanent si s-a suparat ...

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

YoZData: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:22 PM | Mesaj # 2
Level 2
Reputaţie: -1
adevarat....ban pe forum sa-mi dati

Amaraciunea dusmanilor nostriine serveste, adesea, mai bine decat dulceata amicilor; acestia ne spun adesea, adevarul, aceia niciodata

jediZEr0Data: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:43 PM | Mesaj # 3
Level 9
chiar imi pare rau ca s-a terminat asa sad

Th3_DragoNData: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:49 PM | Mesaj # 4
Level 1
Grup: Users
Reputaţie: 1
mah ioz...dak tu ai fost...nu trebuia sa faci asa ceva...nush` nu`s admin stiu ca parerea mea nu conteaza...!!!da na...!!!poate ar trebui sal iertatzi...!!!dati ban pe forum...pe svr...nush`...sa nu mai aibe admin...slot...nik`...!!!numa nui dati ban...ca si mie miati mai dat o sansa...!!!parerea mea nu conteaza dar luati in evidenta ce am scris...!!!nu uitati io am fost iertat pt ceva mai grav...!!!ms

Imi place cs`u mai mult ca pretena!!!

CyupiData: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:50 PM | Mesaj # 5
Level 9
Reputaţie: 6
Eu sunt de partea lu' jedi hello ;Kum adica sa dai ban la toata lumea ca asha vrei u??? poor :poor:

Mesajul a fost editat de către Cyupi - Sâmbătă, 2008-10-18, 12:51 PM

jediZEr0Data: Sâmbătă, 2008-10-18, 12:52 PM | Mesaj # 6
Level 9
nu inteleg cu lumea poate sa renunte pur si simplu la ceva...

YoZData: Sâmbătă, 2008-10-18, 1:10 PM | Mesaj # 7
Level 2
Reputaţie: -1
ma ban oricum daca imi da intru...da nu vreau eu sa intru....da pt faza de ieri....nu o sa o iert niciodata!!!deci eu intru cu alt nume de pe un server.....si imi zice elf sa-mi schimb numele...si eram mort si trebuia sa astept sa inceapa runda....si el a zis ca daca nu-mi schimb numele ban!!!si nu s-a terminat runda...si banip...oricum numai intru niciodata pe serveru asta!!!pana mea am adus atatia oameni pe server...eram respectat...nu facusem nicio greseala si ban..asta e fapta s-a facut!!!pa tututor

Amaraciunea dusmanilor nostriine serveste, adesea, mai bine decat dulceata amicilor; acestia ne spun adesea, adevarul, aceia niciodata

DevilSData: Sâmbătă, 2008-10-18, 2:45 PM | Mesaj # 8
Super Moderator Nokitel
Reputaţie: 9
nu a fost nici chiar asa cum spui tu,ai luat ban dupa ce ti-ai schimbat numele de mai multe ori,puteai frumos sa vi pe forum cu niste scuze iar banul ti se scotea,eventual aveai suspend o saptamana dupa care aveai adminul la loc dar tu ai preferat sa-ti faci singur dreptate (si inca ce dreptate)daca va uitati atenti o sa vedeti de cate ori si-a schimbat numele,nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi cu asta,in fine...Dar pentru faptul ca ai banat tot serveru pfff copile esti dus!! si sincer ai luat o decizie foarte buna de a nu mai intra pe srv .

relax codatul tot codat ramane

Mesajul a fost editat de către DevilS - Sâmbătă, 2008-10-18, 2:50 PM

d3agl3Data: Sâmbătă, 2008-10-18, 2:49 PM | Mesaj # 9
Grup: Şterse

nu mai inteleg nik biggrin

N3xTData: Sâmbătă, 2008-10-18, 5:07 PM | Mesaj # 10
Level 8
Reputaţie: 10
ma...ce rau imi pare ca s-a terminat asa....ma yoz...puteai sa-i dai si u ban lu ro elf cand il prindeai si gata smile ce atatea discutii..si oricum nu cred ca ai facut bn ce ai facut cand ai banat tot srv... sad

You Are The N3xT! Si Nokitel e cel mai tare srv de cs !!

[img]http://cache.www.gametracker.com/player....mg]

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: