Miercuri, 2025-01-29, 3:34 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Reclamatie
d3agl3Data: Sâmbătă, 2008-10-18, 5:14 PM | Mesaj # 11
Grup: Şterse

lol ... ce ai zis n3xt a banat tot sv? wacko wacko wacko bash bash bash bash bash bash bash

ElfitzaData: Sâmbătă, 2008-10-18, 6:46 PM | Mesaj # 12
GFX Designer NokiteL
Grup: Moderator Creatii
Premii: 0
Reputaţie: 5
Stare: Nu Este Pe Forum
apropo pretne...nu ti`am dat ban...ti`am zis baga numele de admin sau ban..si ai zis ca ce....ia da`mi ban da`mi ban...si ma intrebat crazy daca vreau sa`ti dea el...si am am zis lasal....dupa care am mai jucat un pic si am iesit de pe srv...in rest nu mai stiu....dar oricum cine te crezi u sa dai ban la tot srv?? ban pe forum permanent!! nici nu se discuta si adminu sters...de jucat poate sa joace in continuare dar fara admin...

YoZData: Sâmbătă, 2008-10-18, 6:53 PM | Mesaj # 13
Level 2
Grup: admini server
Reputaţie: -1
ok fratilor...mai vedem noi cat o mai duce serveru cu admini astia!!sunt si cativa de treaba da sunt unii......

Amaraciunea dusmanilor nostriine serveste, adesea, mai bine decat dulceata amicilor; acestia ne spun adesea, adevarul, aceia niciodata

PuNcTData: Duminică, 2008-10-19, 0:41 AM | Mesaj # 14
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 13
yoz ... pt aceasta greseala pedeapsa ta va fi :
2 sapt ban pe forum + admin taiat pe vecie

CrazYData: Duminică, 2008-10-19, 10:53 AM | Mesaj # 15
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
=))))))))))))) eu am zis la panarama sa'i dau ban .. nu am stiut care e faza .. oricum nu se da ban pt schimbare de nume wink eventual llama .. nu mi se pare corect sa primesti ban pt asa cew .. plus .. nu mai tzin minte dak eu am dat ban =))) imi cer scuze dak asta am facut :|

dar oricum pt faza pe care ai facut'o .. banand oameni "nevinovatzi" admin sters wink precum zice si punct

hai cu TOPIC CLOSED wink

CrazY

g3oToP^Data: Luni, 2008-10-20, 2:21 AM | Mesaj # 16
Administrator
Grup: Super Moderator
Reputaţie: 9
Topic Closed!!!

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1