ReclamaTTie adminului C@sper !!
|
|
NrOne | Data: Duminică, 2008-10-12, 10:07 PM | Mesaj # 1 |
Level 1
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Nu Este Pe Forum
| http://www.2shared.com/file/4082589/f2106839/untitled.html Intrati pe acest sites .. shi asteptati cateva secunde ..sa se faca poza mai mare sa vedeti ce a spus domnul casper .. Merita un warn te enervezi si iesi dar nu injuri in halul asta astept... parerea ta C@sper apoi a celor mari
Trateaza-te cu Bere nici un JB nu strika :X
|
|
| |
BuDyZ0R | Data: Duminică, 2008-10-12, 10:52 PM | Mesaj # 2 |
Admin
Reputaţie: 11
| cam urat din partea lui va primi warn sigur insa nush dak va scapa de suspend p.s gg pt reclamatie cei ce nu merita admin nu vor avea
Fiti oameni si va vom rasplati Aducetzi oameni pe forum si veti fi recompensati
|
|
| |
C@sPeR | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:09 PM | Mesaj # 3 |
Level 3
Grup: admini server
Reputaţie: 3
| in primul rand ms ca ma respecti ma nrone....si nush cn esti da nu-mi pasa....inainte sa zic ca "imi bag poola" cititi si inainte ce am scris......"sunteti martori la ce lagg am..." SI NRONE sau COKAPELIMBA mai exact TU ESTI UN PROST!!!!se vede ca nu dai pe forum pe aici.....sa vezi ca nu mai am admin......da ce sa-ti cer....???? PS: am injurat de nervi pt ca aveam lagg 50-60.....puteti sa ma si banati definitiv pt asta daca e chiar asa de grav...ca oricum nu pot juca cu lagul asta infect pe care-l am.... ramaneti sanatosi!!!! cu sau ara respect C@sPeR
|
|
| |
BuDyZ0R | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:11 PM | Mesaj # 4 |
Admin
Reputaţie: 11
| macar a ieshit victorios respectos nu k altii marlani il respect
Fiti oameni si va vom rasplati Aducetzi oameni pe forum si veti fi recompensati
|
|
| |
C@sPeR | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:14 PM | Mesaj # 5 |
Level 3
| pai da ce dreq....ca cokapelimba ala e un idiot.....ce sa-i ceri....la mn nu e nimik pe langa ce facea el...acum vrea sa se acopere cu alt nume....mi-e greata de astia care nu vor sa vada asta....
|
|
| |
NrOne | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:15 PM | Mesaj # 6 |
Level 1
| Totusi..shi eo ii acord respect dar ..trebuia sa se scuze si sa spuna k ii pare rau k a injurat de nervi si k nu se va mai intampla nu sa ma fara prost shi sa se creada el "ZEU" k a jucat mult shi e pacat a ajutat sv dar daca asta e decizia lui .. papa C@sper
|
|
| |
C@sPeR | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:19 PM | Mesaj # 7 |
Level 3
| pai ba cokapelimba tu crezi ca io st orb ca astiia ????? io stiu cn esti....si tocmai deaia disper cand ii vad pe ceilalti ca nu vor sa vada :lool!: si cum dreq sa ma scuz???? ce am facut sa ma scuz???? am injurat???? loooooolzzzzz da tu cand injurai si pe server si pe vechiul forum de numa numa......ti-ai cerut scuze cumva?????lasa-o dreq frate!
|
|
| |
NrOne | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:21 PM | Mesaj # 8 |
Level 1
| Miam cerut scuze shi in cererea de admin facuta .. pentru R35P4WN asa k macar am avut curaju sami cer scuze k dadeam banuri shi injuram pentru k ma enervam dar u teai enervat shi ai injurat ca "porcu" srry cati zic asa dar ..u nici macar "srry" nai zis cand mai faut idiot shi prost pentru asta chiar meriti suspend :|
|
|
| |
C@sPeR | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:24 PM | Mesaj # 9 |
Level 3
| fratelo!!! io nu mai am admin pt ca nu am mai avut activitate pe server(DIN CAUZA LAGULUI)......la ce sa-mi iau suspend....??? nu mai am admin de alaltaieri....si io nu am facut ca u...sa dau ban aiurea sau sa injur pe server sau elea elea....io am injurat cu un motiv anume....si pt asta chiar nu am dc sa-mi cer scuze
|
|
| |
NrOne | Data: Duminică, 2008-10-12, 11:29 PM | Mesaj # 10 |
Level 1
| Bine ar fi sa nu ti se mai inapoieze adminul pentru k puteai sati ceri scuze macar pe sv asa nu te mai puneam pe forum si facem certa sa stie tot sv :| in "plm" (scz de limbaj) eu la fiecare cuvant urat macar ma simt sa zic scuze .. dar u nici pe sv nai zis "scuze de limbaj ..dar imi bag p00la in el de lag k ma dispera " puteai sa zici asa macar dar nu .. ... tu tot asa k smecherul injuri si pleci
|
|
| |