Miercuri, 2025-01-29, 3:41 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
ReclamaTTie adminului C@sper !!
nokitelData: Duminică, 2008-10-12, 11:34 PM | Mesaj # 11
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Premii: 0
Reputaţie: 10
Stare: Nu Este Pe Forum
casper daca mai vad ca vb pe forum asa urat cum ai scris tu aici cu poola drecu idiot prost etc

orice vb care sa jigneasca un user te voi pedepsi cu ban 1 saptamana pe forum

si inca ceva daca esti pe server nu intzeleg de ce trebuie sa injuri in scris pe server cand potzi sa injuri in fatza calculatorului si asa scapi si de reclamatzii nu cred ca castigi nimic daca scri pe server sau forum lucruri jignitoare din potriva potzi avea de pierdut

CRIDEA.ES

NrOneData: Luni, 2008-10-13, 8:28 AM | Mesaj # 12
Level 1
Grup: Users
Reputaţie: 0
Sa asteptam si parerea lui PuNcT biggrin

Trateaza-te cu Bere nici un JB nu strika :X

PuNcTData: Luni, 2008-10-13, 8:53 AM | Mesaj # 13
Admin
Reputaţie: 13
Hai sa fim realisti .. intradevar a vb urat ... dar e prea de tot pt un suspend pt chestia asta ... daca injura de fam. de morti .. da intradevar merita ... dar cred ca nu e asa grava injuratura lui
Topic closed

CrazYData: Luni, 2008-10-13, 11:04 AM | Mesaj # 14
Admin
Reputaţie: 14
phai si eu am injurat mesul pe server si am primit gag .. nici llama macar ...dar nush e aiurea eu barem am injurat un handicapat de mess nu am injurat un player .. exact cum a injurat casper lagul lui .. si nu cred k merita nici macar warn ..pt k sa fim seriosi a fost un bun admin ..iar cokpelimba ...doamneee e jalnic copilasul :|

CrazY

YoZData: Luni, 2008-10-13, 11:30 AM | Mesaj # 15
Level 2
Grup: admini server
Reputaţie: -1
ma are dreptate casper...a injurat si el odata....ce doara nu moare nimeni....si nu a injurat pe cineva!!!

Amaraciunea dusmanilor nostriine serveste, adesea, mai bine decat dulceata amicilor; acestia ne spun adesea, adevarul, aceia niciodata

jediZEr0Data: Luni, 2008-10-13, 3:30 PM | Mesaj # 16
Level 9
Reputaţie: 17
cred ca ar trebui sa stergeti topicul asta ca se va speria lumea de limbajul lui casper happy happy

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

DevilSData: Luni, 2008-10-13, 3:31 PM | Mesaj # 17
Super Moderator Nokitel
Reputaţie: 9
Hai sa fim seriosi,pana si presedintele tarii injura si pentru aia ce?nu mai este presedinte?Daca ar fi sa facem cate o reclamatie pentru fiecare injuratura vazuta pe srv ...pffff am umple forumul de asfel de reclamatii.C@sper pe viitor mai abtinete si tu ca prin felul tau de a-ti exprima nervii nu faci altceva decat sa-ti faci tie rau si bineinteles sa iti faci dusmani(dovada este reclamatia asta)

relax codatul tot codat ramane

jediZEr0Data: Luni, 2008-10-13, 4:33 PM | Mesaj # 18
Level 9
Reputaţie: 17
bine ai zis devils tongue pe viitor incercati sa va abtineti ca poate si presedintele injura dar nu in public si el a fost marinar happy

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

nokitelData: Luni, 2008-10-13, 6:09 PM | Mesaj # 19
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Reputaţie: 10
closed

CRIDEA.ES

• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1