Cereri Slot/Admin
|
|
g3oToP^ | Data: Duminică, 2009-01-04, 7:56 PM | Mesaj # 1 |
Administrator
Grup: Super Moderator
Premii: 0
Reputaţie: 9
Stare: Nu Este Pe Forum
| Aici vor fi posturile voastre. - Nick - Motiv - Locatie (acasa/sala/oras) - Timp alocat pt gaming - slot/admin Nu Mai Creati Alt Topic , Adminele Se vor Da IN Finctie De Timp=ul Jucat pe Server si va fii evaluat De Owneri Inainte De A fii Pus In Posesia Acestuia.
|
|
| |
C@sPeR | Data: Luni, 2009-01-05, 1:17 AM | Mesaj # 2 |
Level 3
Grup: admini server
Reputaţie: 3
| -C@sPeR - vreau sa am parte de niste comenzi pe care nu le am - acasa (Codlea) -pai depinde ce am de facut in ziua respectiva -vreau avansare poate nu merit....acum voi decideti.... intrebare: fidooo de unde are god? ca pe asta nu o mai stiu.....
Mesajul a fost editat de către C@sPeR - Luni, 2009-01-05, 1:19 AM |
|
| |
GoAhAd | Data: Luni, 2009-01-05, 5:29 PM | Mesaj # 3 |
Level 5
Grup: Users
| -|Beat mort|-GoAhAd vreau sa pt intra oricand pe servar si sa pot face ss si kik Cluj-Napoca-Cluj Zorilor depinde cam 4 ore uneori si mai mult nus ce se cuvine sa dau kik si sa pot face poze astept raspuns:D
-|Beat mort|-GoAhAd Dovediti ca are cineva coduri nu numa ziceti FACETI POZE!!!! Doi prosti numarau o bila ..si lea dat cu rest:DD
Mesajul a fost editat de către GoAhAd - Luni, 2009-01-05, 5:33 PM |
|
| |
atomic | Data: Luni, 2009-01-05, 11:01 PM | Mesaj # 4 |
Level 9
Reputaţie: 11
| - Nick: aToMyC bOy unii ma stiu drept D&G.aToMyC bOy...dar va dati voi seama - Motiv: Poi vreau sa am parte de niste comenzi de care nu am avut tot acest timp...nush - Locatie: acasa [Tandarei] - Timp alocat pt gaming: Poi inainte de scoala...dupa scoala si in weekend - admin...nush
place cs :X:X....place nokitel:X:X:X
Mesajul a fost editat de către atomic - Luni, 2009-01-05, 11:02 PM |
|
| |
g3oToP^ | Data: Marţi, 2009-01-06, 4:05 AM | Mesaj # 5 |
Administrator
| @Casper: momentan ai admin , mai multe comenzi o sa le primesti daca o sa le meriti ... @GoAhAd: cererea ta a fost luata in considerare, in scurt timp vei primi si un raspuns. @Atomic: la tine este valabil la fel k la casper ... By g3oToP^
|
|
| |
gh0st_z0r | Data: Marţi, 2009-01-06, 11:10 AM | Mesaj # 6 |
Level 4
Reputaţie: 4
| Nick :gh0st_z0r Motiv :pai as vrea si eu niste comenzi pe care nu le am avut Locatie :slobozia [acasa] Timp alocat pt gaming :inainte de scoala,dupa scoala si in week admin
ThE NeXt Is NoKiTeL!!!!!:x:X:X
|
|
| |
g3oToP^ | Data: Miercuri, 2009-01-07, 1:13 PM | Mesaj # 7 |
Administrator
| @gh0st_z0r : tu mai poti primi comanda de ban , am sa iau asta in calcul . By g3oToP^
|
|
| |
EuCaLiPT | Data: Duminică, 2009-01-11, 6:09 PM | Mesaj # 8 |
Level 2
Grup: Banned NokiteL
| CeReRe_SloT - Nick: EuCaLipT^_^ (am jucat si cu numele de omu negru) - Motiv: E fain serverul si seara e cam plin. - Locatie: Acasa(Caransebes) - Timp: de la 3 ore in sus (am aproximativ 60 de ore jucate pe server cu tot cu nickul vechi) - Slot
Mesajul a fost editat de către EuCaLiPT - Duminică, 2009-01-11, 6:16 PM |
|
| |
atomic | Data: Duminică, 2009-01-11, 7:33 PM | Mesaj # 9 |
Level 9
Reputaţie: 11
| acum k sa rezolvat o neintelegere am revenit cu alta cerere nush dak va deranja.... --------- - Nick : aToMyC bOy - Motiv : nush dar exista un motiv.... - Locatie : acasa [tandarei] - Timp alocat pt gaming : inainte...dupa scoala si in weekend+vacante - as dori si eu un upgrade;) (admin) eu am ACUM administrator....Sper sa fie luata in considerare...;)
place cs :X:X....place nokitel:X:X:X
|
|
| |
cypry | Data: Marţi, 2009-01-13, 7:49 PM | Mesaj # 10 |
Level 1
Grup: Users
Reputaţie: 2
| - Nick : aNNNgElL[;x] - Motiv : sunt admin de cv timp pe nokitel.....sHi as dori shi yo comenzi pe kare nu leam avut - Locatie (acasa/sala/oras) : sLobozZia [hoMe] - Timp alocat pt gaming : in fiekare zi dupa ora 16:00 !in week'end mereu:X - slot/admin : admin fara ban !:(
Eu...de nu va supar tare, Am o mica suparare... Dar aici cand va gasesc Pe loc ma inveselesc. Mult noroc si voie buna Sa zambiti luna de luna Si daca va sunt pe plac, Inc-o poezie fac!
|
|
| |