Miercuri, 2025-02-05, 10:02 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
hai frate lasa-ma....
C@sPeRData: Miercuri, 2008-12-17, 11:55 PM | Mesaj # 1
Level 3
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 3
Stare: Nu Este Pe Forum
hai bine frate la bannuri mai zicem ca tre sa aduci o dovada.....(fapt ce mi se pare aiurea.)...dovada tre s-o ai tu in caz ca ti se face reclamatie..ma rog...dar nu sa postez eu la fiecare bann dat...dak pers respectiva ar lua ban pe nedrept sigur ar face reclamatie....ma rog...

dar nu asta e subiectul.....acum tre sa aduc dovada si cand fac o reclamatie??? vai da cand au aparut regulile astea....? peste noapte sau ce...??? io nu am ce face...? in loc sa ma joc si eu ca omu acum tre sa fac pritscreenuri si dalea..... sau la unban....sau la alte chestii....

hai fratilor ca deja s-a cam exagerat.....auzit, da la cefenea sau celelalte de ce nu puneti reguli si modele fratilor.....

pur si simplu s-a exagerat.....lasati-o mai moale ca nu jucam in liga nationala....toate chestiile astea's aiurea....

bft all!

atomicData: Joi, 2008-12-18, 0:02 AM | Mesaj # 2
Level 9
Reputaţie: 11
c@sper pe cine vrei u sa certi acuma k nam priceput? unsure

place cs :X:X....place nokitel:X:X:X

LaDornaData: Joi, 2008-12-18, 0:04 AM | Mesaj # 3
Level 2
Reputaţie: 3
alcool ce ai patit tata?? cine tea suparat ???? vezi ca ai de dat o bere ! zimi cine tea suparat?

* O femeie trebuie sa faca 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti !

CrazYData: Joi, 2008-12-18, 0:28 AM | Mesaj # 4
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
c@sper si u ai avut o zi proasta azi ?

dc postezi poza/demo'ul dak dai un ban corect :

1 sa nu mai stau k la fiecare unban sa ma uit la un log lung de 15 pagini pana gasesc plansha .. pana vad k ai zis k ceri pozele perosoanei respective..care imi ia cel putzin 15 min .. cand u potzi sa pui o poza in 5 min maxim
2 sau k in caz k ai o reclamatzie .. sa ii aratzi k nu ai dat ban degeaba .. ci pe simplu fapt k nu a prezentat pozele .. sau demo'ul

dovada la reclamatzie se refera la poza in consola unde ai vazut o injuratura .. sau cew gresit pe care un admin a facut'o si este inpotriva regulamentului .. nu o poza cu ban (acest lucru il faci la unban iar pedeapsa se da conform regulamentului "- nu se da ban fara un motiv intemeiat: (Snapshot sau Demo) NERESPECTAREA Regulamentului Duce La Suspendarea/Stergerea Contului DE Slot/Admin !!! ")

sper k tzi'am raspuns la nedumerire ...

CrazY

g3oToP^Data: Joi, 2008-12-18, 5:27 AM | Mesaj # 5
Administrator
Grup: Super Moderator
Reputaţie: 9
casper hai sa te lamuresc si pe tine ....

1. nu sa facut acel topic banuri date de admini , doar de dragul de a fii acolo , ci sa postati toate ban-urile date de voi acolo , k in caz de intra vre=un nelamurit sa vada k ai postat acolo tot sa sa se serveasca singur de dovada.
2. daca intra vreunu care a luat ban pe nedrept ... si posteaza la unban acolo , eu ma uit rpd in ban list , vad cine ia dat ban vad rpd dovada si il lamuresc pe om , nu sa stau sa te trezesti si tu , sa apari pe forum, sa iti cer o explicatie ... sa apari din nou , sa iti cer demo ..... si asa mai departe ...
3. da , si la o reclamatie facuta de tine trebuie sa vii cu dovada .... fara dovada reclamatiile sunt egal cu 0 , pricepi ??? nu trebuie sa stam noi ownerii dupa fiecare in parte sa cautam acuzatiile sa vedem ce si cum si nust ce .

PS: O sa mai refac cate ceva din regulament dupa care o sa fac o reevaluare a adminilor ... care va trece va admina in continuare , care nu .........

jediZEr0Data: Joi, 2008-12-18, 5:39 PM | Mesaj # 6
Level 9
Reputaţie: 17
pfff... are putina dreptate casper... pentru un ametit care joaca cu speed sau aim care nu se vad in poze sa stai sai mai faci si poze ii cam aiurea... aici ne bazam si pe incredere... daca nici pe casper nul credeti...

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

CrazYData: Joi, 2008-12-18, 7:54 PM | Mesaj # 7
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
eu odata stiam k are aim acea persoana i'am facut poze .. si nu a iesit aimul asha k am facut demo .. si i'am dat ban .. pt k in demo se vede clar ..cine are experientza observa k nu am dat degeaba acel ban ..

CrazY

g3oToP^Data: Joi, 2008-12-18, 8:03 PM | Mesaj # 8
Administrator
Grup: Super Moderator
Reputaţie: 9
exact la aim se poate face demo, la wall se fac poze .... deci veniti si cu dovezi .

Topic Closed!!!

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: