Marţi, 2025-02-11, 1:32 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Daruiesti Si Castigi
Copiii se vor convinge din nou că „Moş Crăciun există”?
1. Da [ 5 ] [71.43%]
2. Nu [ 2 ] [28.57%]
Totalul răspunsurilor : 7
PuNcTData: Miercuri, 2008-12-03, 5:38 PM | Mesaj # 1
Admin
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 13
Stare: Nu Este Pe Forum
Postat de varsaru elena la 26.11.2008 11:42
ma numesc varsaru elena si sunt mama unui baietel minunat.va scriu pt ca am nevoie de ajutoru dv.baietelumeu sufera de tetrapareza spastica,boala nemiloasa,ce il imobilizeaza.sunt 6ani de cand luptam pentru primul cuvant si primul pas.nu abandonamnici o clipa lupta insa sansele de insanatosire ale baietelului meu sunt intancibile pt noi. are nevoie de un tratament in ucraina, pt care noi nu ni-l putem permite. avem nevoie de suma de 4500euro pt a face tratamentulsi a ne caza in clinica. nu stim cum putem face rost de acesti bani,pt ca am incercat tot ce statea in puterea noastra. sunteti ultima mea speranta,sansa copilului meu de a face primul pas. va multumesc.

Ma uitam pe site-ul Gandul : http://www.gandul.info/media....1080413
Ps: asta e un mic exemplu dar sunt multe cazuri

Si am observat acest lucru : Cu totii ne bucuram ca vin sarbatorile , suntem fericiti , dar unii oameni Nu pot sa zambeasca pentru ca sufera , dar cu venirea Sarbatorilor putem sa ii facem sa zambeasca si pe ei
Cu Putinul pe care il avem putem sa facem fericita o persoana care intradevar are nevoie de bani pentru a avea un trai mai bun
Nu uitati Dumnezeu intradevar exista si putem sa facem o bucurie impreuna cu totii " ECHIPA NOKITEL " NU uitati un lucru " BANII NU CONTEAZA "

EU personal Donez 100 RON
Pentru a putea dona sunteti rugati sa luati acest cont :" CNP :1891117420033 ; Nume : Iftime Catalin Mihai " si sa mergeti la banca Raiffeisen
Banii stransi vor fi donati campaniei " Daruiesti si Castigi " in care vom merge 3 Persoane ( Eu , si alti doi membrii alesi printr-un sondaj)
Campania aceasta va fi deschisa de acum : 03.12.2008 pana la 23.12.2008
PS : Pt donatii va promit ca nu o sa uit ce cadou ati unei sau mai multor persoane si veti fi rasplatiti cu admine pe server cat si pe forum cum se cuvine
PS : CINE A DONAT ESTE RUGAT SA POSTEZE O POZA CU CHITANTA .

Va Multumesc din Suflet Si Speram Sa Indeplinim un vis unei sau mai multor persoane.
Aceasta campanie este sustinuta de Echipa Reunited & Nokitel ( IMPREUNA REUSI ! )

NU UITATI :

"Este perioada în care oamenii pot redescoperi bucuria de a împlini visurile. NU uitati ca pentru fiecare lacrimă există un zâmbet! "

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: