asha .. a venit si ziua asta .. CRACIUN FERICIT si un AN NOU cu multe bucurii !
de acum inainte nu voi mai intra nici pe server nici pe forum ...sper sa reziste acest server cat mai mult si sa avetzi grija de el k pana acuma sau mai bn .. sa nu mai datzi pm sau alte mesaje pe forum pt k nu voi mai intra pe acest cont .. sau pe oricare alt cont .. aia e .. simtzitzi'va bn alaturi de noul vostru owner CROW .. pe nume acuma keNNNy .. owner fara imunitate ..dar cu rcon ..
cei care nu au putut sa ma sufere aia e .. cei care m'au placut va salut smile
imi pare rau k nu voi mai juca alaturi de pz1,Devil , Fulger,Ladorna, Caramik ,C@sPeR,next,roelf,jedi ...si k nu voi mai admina alaturi de cride , geotop .dar asta e smile ..pana aici mi'a fost ...dar un lucru va spun NU O SA MA LAS DE CS ..
si cam asta este un ADIO..si sa stitzi k nu mai imi schimb "identitatea" cum am facut din MarY in CrazY .. pt k renuntzasem din cauza lui Budy .. si nici nu ma mai convinge nimeni sa ma intorc nici macar cride,devil,fulger... sau PuncT in persoana .
aia e cum am zis un owner in plus altul in minus ..si nu am luat exemplul lui next cu plecatul .. spt k GENIILE gandesc lafel .. adik .. am incercat atat sa scap de el .. si punct ia mai dat o sansa ..iar totzi de mai sus care l'au cunoscut pe crow nu sunt de acord cu venirea lui pe server .. dar cine mai tzine cont de asta :-j ..si nu e prima lui sansa .. a primit atatea sanse si de atatea ori a fost banat .. si a banat multzi playeri .. a injurat !!! ASTA NU E UN OWNER..ASTA E O JIGODIE DE OM...scuzatzi limbajul dar dupa oricum ma banatzi ..sper sa nu fie sters acest topic k sa il vada toata lumea pe viitorul lor owner .. care nici macar scuze nu stie sa isi ceara pt ce a facut !