Miercuri, 2025-02-05, 7:38 PM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
byebye
CrazYData: Miercuri, 2008-12-24, 5:20 PM | Mesaj # 1
Admin
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 14
Stare: Nu Este Pe Forum
asha .. a venit si ziua asta ..

CRACIUN FERICIT si un AN NOU cu multe bucurii !

de acum inainte nu voi mai intra nici pe server nici pe forum ...sper sa reziste acest server cat mai mult si sa avetzi grija de el k pana acuma sau mai bn .. sa nu mai datzi pm sau alte mesaje pe forum pt k nu voi mai intra pe acest cont .. sau pe oricare alt cont .. aia e .. simtzitzi'va bn alaturi de noul vostru owner CROW .. pe nume acuma keNNNy .. owner fara imunitate ..dar cu rcon ..

cei care nu au putut sa ma sufere aia e .. cei care m'au placut va salut smile

imi pare rau k nu voi mai juca alaturi de pz1,Devil , Fulger,Ladorna, Caramik ,C@sPeR,next,roelf,jedi ...si k nu voi mai admina alaturi de cride , geotop .dar asta e smile ..pana aici mi'a fost ...dar un lucru va spun NU O SA MA LAS DE CS ..

si cam asta este un ADIO..si sa stitzi k nu mai imi schimb "identitatea" cum am facut din MarY in CrazY .. pt k renuntzasem din cauza lui Budy .. si nici nu ma mai convinge nimeni sa ma intorc nici macar cride,devil,fulger... sau PuncT in persoana .

aia e cum am zis un owner in plus altul in minus ..si nu am luat exemplul lui next cu plecatul .. spt k GENIILE gandesc lafel .. adik .. am incercat atat sa scap de el .. si punct ia mai dat o sansa ..iar totzi de mai sus care l'au cunoscut pe crow nu sunt de acord cu venirea lui pe server .. dar cine mai tzine cont de asta :-j ..si nu e prima lui sansa .. a primit atatea sanse si de atatea ori a fost banat .. si a banat multzi playeri .. a injurat !!! ASTA NU E UN OWNER..ASTA E O JIGODIE DE OM...scuzatzi limbajul dar dupa oricum ma banatzi ..sper sa nu fie sters acest topic k sa il vada toata lumea pe viitorul lor owner .. care nici macar scuze nu stie sa isi ceara pt ce a facut !

CrazY

reddData: Miercuri, 2008-12-24, 5:26 PM | Mesaj # 2
Level 4
Grup: admini server
Reputaţie: 7
imi pare rau :(:(: cry cry cry mie personal imi va fi dol de tine sad :( sad cry cry cry si la toti asa cred :(:( good bye cry cry

atomicData: Miercuri, 2008-12-24, 5:52 PM | Mesaj # 3
Level 9
Reputaţie: 11
CrazY o sa ne fie dor de tine ...mie chiar da pt k neam atasat unu de altu aici pe nokitel sad cry cry

place cs :X:X....place nokitel:X:X:X

CyupiData: Miercuri, 2008-12-24, 5:55 PM | Mesaj # 4
Level 9
Reputaţie: 6
gg sarbatori fericite...hai ca ai fost o ownera' kalumea wink ...bafta in continoare ....(adik asta inseamna ca crow ala e owner??? surprised surprised surprised surprised )

N3xTData: Miercuri, 2008-12-24, 5:56 PM | Mesaj # 5
Level 8
Reputaţie: 10
:))).....si mie o sa-mi fie dor de voi..nici eu nu voi mai intra...BB...s ava bucurati in continuare de srv si de aces srv....bag mana in foc ca noul fostru owner va va da multe dureri de cap..iar eu nu doresc ca sa imi bag capu cu copii dinastia ca el...Va doresc un an nou fericit si plin de lucruri bune......si Sarbatori Fercite!.....iar The Crow (u are sucker)

You Are The N3xT! Si Nokitel e cel mai tare srv de cs !!

[img]http://cache.www.gametracker.com/player....mg]

atomicData: Miercuri, 2008-12-24, 5:58 PM | Mesaj # 6
Level 9
Reputaţie: 11
bafta next:(

place cs :X:X....place nokitel:X:X:X

CyupiData: Miercuri, 2008-12-24, 6:01 PM | Mesaj # 7
Level 9
Reputaţie: 6
sarbatori fericite man...bafta :d

Th3_DragoNData: Miercuri, 2008-12-24, 7:02 PM | Mesaj # 8
Level 1
Reputaţie: 1
o sa ne fie dor de tine...ai zis tu...unu in owner in minus..unu in plus...dar el...nu fa face ce ai facut tu:(( NICIODATA papa

Imi place cs`u mai mult ca pretena!!!

jediZEr0Data: Miercuri, 2008-12-24, 7:26 PM | Mesaj # 9
Level 9
Reputaţie: 17
de ce placi crazy :(((( nu plecaaaaaaaaaa :((( noi ce ne facem fara tine :(( pa sad si bafta :|

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

PuNcTData: Miercuri, 2008-12-24, 8:52 PM | Mesaj # 10
Admin
Reputaţie: 13
bla bla bla
Crazy uneori ma superi ... si devin magar cu tine ..... de unde sti tu ca e owneru vostru ?? Are pe forum owner ? are parola de la server ?
Are owner ca l-a platit ... cum joaca cu coade are ban ... jigneste injura are suspend ... pt toti exista un regulament care trebuie respectat wink ....
Uneori vb mult si prost .. in loc sa vi la mine sa ma intrebi ... intri pe forum si spui anumite cuvinte care nu are logica

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: