pai .. pe plansha fy_snow in jurul orei 10:36 Bio a intrat pe server ..statea spectator .. iar OFF::S/U/R/T;;M/A/I vb la microfon ..dupa cum spune si aici in nush ce limba "*DEAD* OFF::S/U/R/T;;M/A/I : kto ma mikrofo" .. iar bio i'a dat ban 100 de minute .. din cate stiu antentzionezi omul ..dak nu intzelege ..pt k nu vb aceeasi limba .. ii dai kick .. dak nici atunci ii dai ban 10 nu 100 de minute !!!! sa se potoleask ..eu asha stiu k se admineaza pt microfon kick/ban10/ban permanent dak devine chiar atat de insistent . am facut reclamatzie ..stiu k nu e cine stie ce dar sa invetze si ei sa admineze corect .. pt k lui zeno i s'a facut reclamatzie pt slay_team, lumea e neincrezatoare si am zis sa nu mai trec cu vederea .. asha am facut si eu pt un ban necorespunzator .
poza :
acuma am observat i'a mai dat ban 200 lui KaSaNoVa[GwO]^ caruia ii dadusem eu llama mai devreme ..si i l'am scos .. si apoi a primit ban 200 de la bio :|
nush ce facuse atat de rau KaSaNoVa[GwO]^ incat sa primeask ban 200 .. plus pt vb necorespunzator se da llama ..urma GAG ..dak nu se potolea ii dadea ban 10 si apoi ban permanent dak devenea atat de insistent .. nici de cum din a 2 greseala ban 200 (si nush cu ce gresise pt k jucam si el era mort) .. mie dak mi'ar fi dat asha cew ne suparam .. nu mai zic k si eu am primit gag din prima pt o greseala mai demult .. injurandu'mi mesul si nu mi s'a scos gag'ul nici dupa 5 runde.. bn asta am trecut repede cu vederea scotzandu'mi gag'ul (gag'ul nu a fost dat de bio sa nu se intzeleaga asha cew ) ..