Miercuri, 2025-01-29, 3:37 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
reclamatie bio
CrazYData: Duminică, 2008-10-19, 11:48 AM | Mesaj # 1
Admin
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 14
Stare: Nu Este Pe Forum
pai .. pe plansha fy_snow in jurul orei 10:36 Bio a intrat pe server ..statea spectator .. iar OFF::S/U/R/T;;M/A/I vb la microfon ..dupa cum spune si aici in nush ce limba "*DEAD* OFF::S/U/R/T;;M/A/I : kto ma mikrofo" .. iar bio i'a dat ban 100 de minute .. din cate stiu antentzionezi omul ..dak nu intzelege ..pt k nu vb aceeasi limba .. ii dai kick .. dak nici atunci ii dai ban 10 nu 100 de minute !!!! sa se potoleask ..eu asha stiu k se admineaza wink pt microfon kick/ban10/ban permanent dak devine chiar atat de insistent .

am facut reclamatzie ..stiu k nu e cine stie ce dar sa invetze si ei sa admineze corect .. pt k lui zeno i s'a facut reclamatzie pt slay_team, lumea e neincrezatoare si am zis sa nu mai trec cu vederea .. asha am facut si eu pt un ban necorespunzator .

poza :

acuma am observat i'a mai dat ban 200 lui KaSaNoVa[GwO]^ caruia ii dadusem eu llama mai devreme ..si i l'am scos .. si apoi a primit ban 200 de la bio :|

nush ce facuse atat de rau KaSaNoVa[GwO]^ incat sa primeask ban 200 .. plus pt vb necorespunzator se da llama ..urma GAG ..dak nu se potolea ii dadea ban 10 si apoi ban permanent dak devenea atat de insistent .. nici de cum din a 2 greseala ban 200 (si nush cu ce gresise pt k jucam si el era mort) .. mie dak mi'ar fi dat asha cew ne suparam .. nu mai zic k si eu am primit gag din prima pt o greseala mai demult .. injurandu'mi mesul si nu mi s'a scos gag'ul nici dupa 5 runde.. bn asta am trecut repede cu vederea scotzandu'mi gag'ul (gag'ul nu a fost dat de bio wink sa nu se intzeleaga asha cew ) ..

CrazY

Mesajul a fost editat de către CrazY - Duminică, 2008-10-19, 12:24 PM

DevilSData: Duminică, 2008-10-19, 12:16 PM | Mesaj # 2
Super Moderator Nokitel
Grup: admini server
Reputaţie: 9
Crazy plz avem un threat facut special pentru astfel de situatii,foloseste-l! lasati aceasta sectiune doar pentru reclamatiile facute de catre playeri.Bio fa bine si fi putin mai indulgent pe viitor nu de alta dar am vazut ca se intampla ceva cu srv nostru,cel putin de cand yoz a luat ban nu am mai vazut jucatori romani pe srv,cel putin nu tot atat de multi precum erau in schimb predomina jucatorii straini.Incercati sa creati o admosfera placuta pe srv si sa atrageti cat mai multi playeri romani,va dati seama ca daca o sa ramanem fara playeri si noi o sa ramanem fara admin si revenim la vechiul statut de player(cel putin unii dintre noi).Deci sfatul meu pe viitor este:Fiti putin mai indulgenti,aplicati regulile serverului dar...cu mai multa indulgenta.
PS era sa uit nu mai folositi aceasta sectiune(adminii)!!!

relax codatul tot codat ramane

CrazYData: Duminică, 2008-10-19, 12:25 PM | Mesaj # 3
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 14
am sa mut acest topic la sectiunea ta .. si am sa mai adaug cew .. TOPIC CLOSED

CrazY

nokitelData: Duminică, 2008-10-19, 9:56 PM | Mesaj # 4
Admin
Grup: Administrator NokiteL
Reputaţie: 10
am vazut ca ai facut topicul la topicul adminilor

topic closed

CRIDEA.ES

LaDornaData: Luni, 2008-10-20, 0:00 AM | Mesaj # 5
Level 2
Grup: admini server
Reputaţie: 3
deci tot aici ca sa nu mai deschid alt topic..! sa incepem cu inceputul..:) intro zi eram pe serv cu alt nume..!nu dau numele ! shi la un moment dat intra vasy_bv un prieten deal meu..! era shi bio.mzk on..! shi vasy_bv il tot facea pe bio.mzk acesta sa enervat presupun shi il tot tinea in kick...!!! nici nu intra bine shi lua kick ..! asta e faza nr 1 ..!
faza nr 2 => eram cu ptm pe serv era harta westwood shi glumeam cu ptm ....ma inteleg f bine cu el shi vad ca tine la gluma..!la un moment dat ai zic lu ptm ''ce-i cu scoru ala ptm iara tiai bagat coadele??''shi mam trezit cu gag..! de ce? de la cine? de la bio.mzk cu simplu fapt ca ma intrec cu gluma..acum zic eu dupa parerea mea...daca chiar nu tinea ptm la gluma de ce nu mia dat el gag..!dar ptm a zis ca nul deranjeaza glumele mele !!! nush care era roostul gagului in fine..!nu vreau sa fie sanctionat sau ....cine stie....dar sa nu mai fie asa cum este [exigent] !!! merci anticipat

LaPtic..!!!

* O femeie trebuie sa faca 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti !

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: