Miercuri, 2025-01-29, 3:33 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
După nouă fete, o femeie a născut un baiat!!!
jediZEr0Data: Vineri, 2008-12-26, 10:02 PM | Mesaj # 1
Level 9
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 17
Stare: Nu Este Pe Forum
A zecea oară cu noroc. Aşa ar putea spune o femeie care şi-a dorit cu orice preţ un băiat. După nouă încercări nereuşite, în sfârşit şi-a văzut visul cu ochii. Este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care îl putea primi Sally Laycock, în vârstă de 34 de ani. Femeia l-a conceput pe Lewis, când soţul ei, John, 37 de ani, şi-a dat demisia din postul de bucătar. După nouă încercări, cuplul din oraşul Welwyn Garden, din Herts, s-a resemnat că va avea o casă plină de femei.

Dar, iată că minunea s-a produs şi Sally a rămas din nou însărcinată. Din ultimii 17 ani, femeia a fost însărcinată timp de un deceniu. „Sunt atât de încântată să am în sfârşit un băiat. Oamenii ne-au spus: «Este din cauza testiculelor încălzite ale lui John (căldura emanată din cuptoarele din bucărie), de aceea aveţi doar fete». Am crezut întotdeauna că este un fleac. Nu înţelegeam cum temperatura putea să facă diferenţa. Dar probabil că are o legătură”, a declarat fericita mămică.

„A trebuit să îmi dau demisia, pentru că am suferit două atacuri de inimă în ultimele şase luni şi nu mai puteam munci. A fost o perioadă dificilă pentru noi, cu o familie atât de numeroasă. Dar, în final, avem un băiat. Suntem cu toţii extrem de încântaţi”, a declarat la rândul lui John.

Băieţelul a venit pe lume pe 9 decembrie. Familia plănuieşte un Crăciun special ca să sărbătorească minunea. „Îmi iubesc toate fetele. Dar, acum, în sfârşit este un băiat – aşa că nu voi mai fi singurul bărbat din casă. Fetele sunt super-încântate că au un frăţior”, a completat bărbatul. Aşadar, nu degeaba se spune: ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea îndeplini.

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: