Miercuri, 2025-01-29, 3:40 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
ÎBen Freeman, acuzat că ar fi violat o fată de 16 ani
jediZEr0Data: Marţi, 2008-10-14, 6:06 PM | Mesaj # 1
Level 9
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 17
Stare: Nu Este Pe Forum
În plin proces! Ben Freeman, acuzat că ar fi violat o fată de 16 ani

Deşi vedetele ar trebui să fie un model de urmat pentru admiratori, nu mereu se întâmplă aşa. În această situaţie pare să se afle şi actorul Ben Freeman, care riscă să ajungă în spatele gratiilor. Actorul este judecat pentru violarea unei fete de 16 ani în timpul unei vacanţe în Barbados.

Adolescenta a intrat în sala de judecată şi nu s-a uitat în ochii starului din „Emmerdale Farm”, care a privit-o cum a intrat în boxă. Fata tremura, în timp ce ţinea Biblia în faţa ei, iar frica i se citea în glas când vorbea. Tânăra a spus juraţilor că ea şi familia sa erau cazaţi în staţiunea Almond Beach pentru o săptămână şi că l-a observat pe actor în hotel, la scurt timp după ce au sosit. Apoi, mama ei vitregă i-a făcut cunoştinţă cu vedeta. „Ştiam cine este, deoarece juca într-un soap opera din Anglia la care mă uitam”, a declarat fata.

În noaptea incidentului, tânăra se afla cu părinţii săi, când Freeman s-a apropiat şi i-a rugat să stea în compania lor. Peste puţină vreme, familia adolescentei a plecat, ea rămânând să discute cu actorul. „Îi spuneam cum m-am întors la şcoală ca să obţin nişte diplome. Vorbeam despre lucruri pe care le făcea şi el la vârsta mea. Apoi, tata s-a întors. Atunci, Ben nu a mai vorbit cu mine. Nici nu s-a mai uitat la mine. M-a ignorat”, a mărturisit adolescenta.

Fata susţine că starul şi tatăl ei au început să consume băuturi alcoolice. Apoi, Ben a plecat puţin şi s-a întors, însoţit de o femeie. Vedeta a plecat din nou, dar şi fata, fiindcă era obosită şi voia să se întoarcă în camera de hotel. Tânăra spune că l-a văzut pe Freeman stând singur la piscină şi s-a întors pentru a vorbi cu el. „Nu îmi amintesc discuţia, dar el a început să se poarte ciudat cu mine, a devenit puţin agitat. A sărit în apă. Mi s-a părut straniu, deoarece dispoziţia i se schimbase complet. A ieşit din piscină şi nu îmi amintesc de ce, dar am sărit amândoi în apă. El a decis să se dezbrace de pantaloni şi de tricou. Dar eu nu mi-am dat jos hainele. Ne distram, nu era nimic serios”, a dezvăluit tânăra.

Apoi a venit tatăl fetei, dar a plecat, spunându-i să mai stea cinci minute. De asemenea, părintele l-a sfătuit pe star să fie cuminte. „Ben i-a spus tatei să nu se îngrijoreze, că totul va fi bine. Că nu se va întâmpla nimic şi că va avea grijă de mine”, a recunoscut fata.

Tânăra şi actorul au plecat apoi la o plimbare pe plajă, după ce agenţii de pază i-au avertizat că fac mult zgomot. Atunci, Freeman a început să o atingă. „Ben a început să-şi pună mâna în jurul taliei mele. M-am simţit incomod, i-am îndepărtat mână şi am mers repede, ca să nu mă poată atinge”, s-a confesat adolescenta.

După aproape zece minute, cei doi s-au dus la o altă piscină şi au intrat în apă. Fata a stat pe o saltea gonflabilă, fiindcă nu voia să se ude. „Freeman a încercat să mă dea jos de pe saltea, dar i-am spus că nu vreau fiindcă nu îmi place. Apoi m-a tras de pe saltea şi, într-un fel, m-a prins în braţele sale. M-a împins la marginea piscinei. A început să mă sărute pe gât şi am fost confuză, pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am fost puţin şocată. Apoi a trecut la buzele mele şi nu mi-am dat seama ce se petrece, nu mă aşteptam. M-a uitat la el şi am spus: «Nu». Atunci, m-a scos din piscină şi m-a trântit pe un şezlong. A continuat să mă sărute pe gât, iar eu îmi spuneam :«Nu». Dar nu voia să mă asculte. A trecut mai jos şi a încercat să îmi ridice fusta, fiindcă era foarte lungă. Mi-am ridicat picioarele şi mi-am ţinut genunchii pe pieptul lui, încercând să-l dau la o parte, dar nu am putut, fiindcă sunt micuţă”, a spus tânăra.

La un moment dat, Freeman a reuşit să îi ridice fusta fetei şi să îi scoată lenjeria intimă. „Îi spuneam nu în continuu, dar mă ignora. Plângeam şi ţipam şi îl imploram să se dea jos de pe mine. Eram speriată şi şocată, încât nu puteam să fac altceva”, a afirmat fata.

Actorul s-a oprit, pentru scurt timp, când cineva le-a spus să facă linişte, dar a continuat. Mai târziu, cineva a venit cu un aparat şi i-a fotografiat. Vedeta şi-a pus braţele în jurul fetei, ca şi când ar fi vrut să-i protejeze identitatea. Adolescenta nu i-a spus nimic fotografului, deoarece era foarte speriată.

Tânăra spune că ea s-a întors în camera lor de hotel, iar Ben i-a spus că îi pare rău. Freeman s-a dus să îşi ia hainele, moment în care fata a fost găsită de părinţii ei. „Sunt confuză în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Nu înţeleg de ce cineva în care credeam că pot avea încredere mi-ar face aşa ceva. A fost prea mult ca să pot conştientiza”, a admis adolescenta.

Pe de altă parte, James Broughton susţine că actorul şi presupusa victimă au avut parte de momente de tandreţe, după incident. Martorul, cazat la acelaşi hotel, spune că i-a văzut pe cei doi în timp ce păreau să facă sex, dar fata nu a strigat niciodată după ajutor. Bărbatul care a surpins scenele se afla pe un şezlong la o piscină, când a auzit sunetele de „dragoste”. El declară că l-a recunoscut pe Freeman şi că i-a pozat pe cei doi, vânzând fotografiile, pentru 1500 de lire sterline, unui tabloid. Audiat, Broughton a recunoscut că nu a ştiut de acuzaţiile de viol, decât la două zile după ce vândut pozele.

După incident, tatăl fetei a schimbat cuvinte grele şi pumni cu Ben. Agenţii de pază de la hotel au încercat să ţină situaţia sub control şi au sunat la poliţie, puţin peste ora trei dimineaţa. Ca urmare a declaraţiei adolescentei, starul a fost interogat în prezenţa unui avocat, iar hainele vedetei şi ale fetei au fost trimise la analize.

Freeman a fost acuzat de viol în jurul orei 6:20 după amiaza, ziua următoare presupusei agresiuni. Când a sosit la tribunal, actorul s-a arătat extrem de calm. S-a declarat nevinovat şi a spus unui poliţist care se ocupă de caz că a existat un act sexual, dar a fost cu acordul fiecăruia.

Iniţial, vedeta a fost obligată să nu părăsească Barbados, până la încheierea cazului şi i-a fost confiscat paşaportul. Starul a fost eliberat după plata unei cauţiuni de 5000 de lire sterline. Într-o audiere ulterioară, paşaportul a fost înapoiat de judecător, iar actorul a fost liber să iasă din ţară, după ce a fost de acord să se întoarcă pentru o audiere formală şi să plătească 26.000 de lire sterline.

Freeman a interpretat rolul unui mecanic în serialul „Emmerdale Farm”. Iar, în decembrie 2007, un purtător de cuvânt al postului ce difuzează producţia a declarat că actorul nu îşi va reînnoi contractul, ce urma să expire la sfârşitul acelui an.

Rămâne de văzut dacă vedeta va reuşi să scape de acuzaţiile de viol, întrucât procesul continuă.

SURSA: vdtonline.ro

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

Mesajul a fost editat de către jediZEr0 - Marţi, 2008-10-14, 6:07 PM

BuDyZ0RData: Miercuri, 2008-10-15, 6:26 PM | Mesaj # 2
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 11
interesant poate potii sa ne tii si pe noi la curent k ce se intampla in acest caz biggrin

Fiti oameni si va vom rasplati
Aducetzi oameni pe forum si veti fi recompensati

jediZEr0Data: Joi, 2008-10-16, 5:34 PM | Mesaj # 3
Level 9
Grup: admini server
Reputaţie: 17
o sa incerc tongue

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

d3agl3Data: Miercuri, 2008-10-29, 4:03 PM | Mesaj # 4
Grup: Şterse