Marţi, 2025-02-11, 1:31 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
o sugestie
CrazYData: Duminică, 2008-10-19, 6:20 PM | Mesaj # 1
Admin
Grup: Users
Premii: 0
Reputaţie: 14
Stare: Nu Este Pe Forum
regulamentul mi se pare incomplet si nu prea clar :| voi nota fiecare regula cu 1 2 3 ... si unde nu cred eu k e asha de bn sau clar incerc sa dau o sugestie ..sau chiar sa se dauge acea sugestie

Regulament Jucatori :
1 Pe server este interzis sa intrati cu numele Unnamed sau Unknown
2 sunt interzise codurile de toate tipurile (ban permanent)
3 Nu aveti voie sa folositi Vote_kick si alte comenzi ( ban 1Sapt. apoi permanent )
4 nu se fac cereri de admin si slot pe server (kick)
5 nu se fac reclamatii pe server (,kick)
6 nu se injura pe server (kick,ban 1h)
7 nu se injura pe server de morti, mame ... ( ban 1 ora )
8 nu se ameninta pe server (kick,ban 1zi)
9 nu se insulta pe server, deoarce duce la injuraturi (gag/kick/ban 1zi)
10 cei care joaca de la sala trebuie sa joace in aceeasi echipa (slay,kick)
11 nu se da flash in baza (slay,kick)
12 pe awp_map nu se trage la spawn ( din prima ) ( slay iar daca nu se potoleste kick )
13pe cbble teroristi nu au voie sa campeze in turnuri ( slap / slay )
14 daca aveti ceva de comunicat unui admin folositi comanda amx_pchat numele adminului sau say_team @mesaj pentru a vedea mesajul vostru toti adminii ce se afla pe server in acel moment. Aceste optiuni se pot folosi cand vreti sa anuntati prezenta unui codat sau sa comunicati o problema legata de server si NU IN INTERES PROPRIU. Abuzul acestor comenzi se pedepseste.
15 tero trebuie sa puna bomba cu cel putin 35 sec inainte de expirarea timpului (slap,slay)
16 CT trebuie sa incerce sa defuzeze bomba (slap,slay)
17 nu sunt permise certurile pe server (gag,kick,ban 1 h)
18nu este permisa folosirea de buguri pe server (urcat pe harta de_dust si urcat pe bordura de deasupra portilor pe de_aztec) (slay)
19 pentru flood pe harta/server se da ban permanent fara discutii
20nu se comenteaza la deciziile adminilor decat pe forum. Daca exista o nelamurire in legatura cu o anumita decizie la care se poate raspunde si pe server puneti intrebarea iar dupa ce primiti raspunsul nu mai insistati. Prima abatere kick, daca veti continua veti primi ban 1 ora.
21Nu este permis cumpararea scutului ( kick / ban )
22 Fara nikuri VULGARE

==================================
Regulament Admini :

1 nu se da adminul (se suspenda/sterge adminul)
2 adminii nu au voie sa puna un jucator sa se "uite" dupa codati decat daca acesta este tot admin, poate sa-i ceara parerea, celalat admin este obligat sa se uite - (se suspenda adminul)
3 adminii in proba au voie sa ceara sfaturi doar in privinta codatilor dupa ce s-au uitat pe ei, dupa care este obligat sa-i spuna decizia adminului caruia i-a cerut parerea, asta in cazul in care nu da ban
4 nu este permisa schimbarea hartii fara vot decat in cazuri extreme (flood constant pe harta sau cand sunt mai putin de 10 jucatori si se va baga o harta mai mica) iar votul se va da numai in ultimele 10 minute ale hartii in curs
5 daca harta votata se enumera printre ultimele 2 jucate este permis votul in primele 10 min ale hartii actuale
6 pentru campat in perimetrul zonei unde se produce spawnul echipei (tero pe harti cu bomba si counter pe harti cu ostateci) se poate da slap/slay daca deja a trecut 1 minut jumatate din timpul alocat hartii. La de_aztec perimetrul zonei de spawn este considerata baza de unde pleaca tero catre porti sau catre apa. Pentru zona intrare porti sau intrare pod se aplica regula "adminul are voie sa forteze rushul echipei tero pe hartile cu bomba si a echipei counterilor pe hartile cu ostateci prin slapuri din clipa in care se ajunge deja la 1.20 min din timpul acordat rundei si slay daca este cazul". Abuzul se pedepseste.
7 este permis rush-ul ambelor echipe;
8 nu se da slay decat daca a trecut timpul alocat plantarii bombei (35 sec);
9 nu se da slay CT decat daca e trecut timpul alocat dezamorsarii bombei (10 sec);
10 este interzis abuzul unor comenzi (amx_say, amx_tsay, amx_slap, amx_warn, etc.);
11 nu sunt pemise certurile intre admini pe server;
12adminii sunt raspunzatori de deciziile luate doar in fata celor Rcon;
13nu dati slay,kick,ban daca cineva nu vrea sa joace la cutite. Se suspenda adminul.
14adminii (de orice nivel) care observa ca un alt admin (fara imunitate) abuzeaza de functia sa ori se adreseaza intr-un mod injurios unei persoane de pe server, au voie sa ii dea kick/ban (in functie de gravitatea faptei).
15 daca un jucator injura un admin , acesta are voie sa ii dea ce pedeapsa vrea
16 Un admin nu are voie sa joace cu alt nick decat cu cel pe care are adminul si este trecut in lista de admine ( suspend / sters admin )
17 inscrierea adminului pe forumul Nokitel.ucoz.com este obligatorie. In caz contrar se va proceda la suspendarea adminului.
18nu sunt pemise certurile intre admini pe forum & server(se suspenda/sterge adminul).
19nu se da ban fara un motiv intemeiat: (Snapshot sau Demo)

NERESPECTAREA Regulamentului Duce La Suspendarea/Stergerea Contului DE Slot/Admin !!!

Regulament Jucatori :
1 bun
2 bun
3 bun
4 bun
5 bun (si asta ar fi bn dak s'ar aplica si la admini aceasta regula .. adik sa nu mai vad pe server .. cum adminii se cearta k a dat nush ce admin ban/kick/gag /llama .. face'tzi poze si postatzi pe forum )
6,7,8,9 ar trebui bagate la aceeasi pedeapsa .. si cred k in loc de gag/kick/ban o zi sau o ora ar fi bn sa se dea LLAMA/GAG/KICK/BAN10/BAN permanent .. iar astea aplicate pe rand dak playerul e atat de insistent cu jignirile/injuraturile/amenintzarile ..adik sa se dea si llama si ban permanent .. k in loc sa se joace el sta sa injure/amenintze ..
10. nu stiu dak u itzi vei da seama k acel player joak de la sala cu un prieten .. poate sa fie acasa si sa vb la microfon ..e cam banala :| (dupa parerea mea )
11 bun
12 bun
13 bun
14 bun
15 bun ..dar ar fi bn k timpul rundei sa fie de 1:35
16 sunt de acord cu regula pe o parte .. dar pe de alta parte nu ..pt k poate acel ct nu mai are destula viatza k sa se duk la bomba ..si clar nu ii va omora pe totzi ..si va muri asha k se duce spre locul unde a plantat bomba si va incerca oarecum sa ia un player /doi sau totzi dak are noroc.. sau poate k bomba a fost pusa prea tarziu si nu are timp nici sa ajunga la bomba si sa se gandeask cum sa ii omoare sa ia si bomba iar pt asta nu cred k ar merita sa primeask slay k el a crezut clar k nu poate sa o ia :| si ar fi bn atunci sa se specifice k cei care vor primi slay sunt cei care se plimba pe plansha fara sa incerce macar sa omoare un tero ..cei care campeaza intr'un loc departat de cel unde a fost plantata bomba. de exemplu sa se specifice ct trebuie sa isi de'a silintza sa ia bomba dak nu slay
17 seamana cu 5 .. sau macar sa le uneask .. certuri /reclamatzii ..hmm sunt un pic cam in aceeasi oala .. odata ce reclami pe cinew sunt inevitabile certurile si in loc de gag,kick,ban 1 h sau se bage gag/kick/ban 10 / ban permanent .. reclamatziile/certurile facandu'se doar pe forum ..nu pe server (bun certurile intre playeri-player / admini-admin care nu se leaga de server ar trebui sa li se de'a kick/ban 10/ban )
18 bun
19 bun
20 . ar trebui sa se adauge k o explicatzie la 5 si 17
21 bun
22. bun fara nickuri vulgare ..dar ce primesc ? .. llama ? kick ? gag ? ban 10 ? ban 1h ? ban 1 zi ? ban permanent ? eu zic k atat nick vulgare cat si cele lungi sa fie sanctzionate cu llama /kick/ban 10
23 (adaugata ) ar fi bn k cei care vb la microfon sa primeask kick/ban10/ban .. gag nu foloseste la nimik
24 sa li se de'a slay la cei care stau in baza mai mult de 15 sec ..considerandu'se camp (pt tero cand planteaza bomba si pt ct cu ostaticii )

Regulament Admini :

1bun
2 bun ..si sa se adauge faptul k cei in grad mai mare sa nu oblice un admin sa se uite pe un jucator ..sau sa'i fak treaba ! 1 este jignitor 2 este inatmisibil ..e in grad mai mare .este obligat sa stie mai bn sa admineze decat unul mai mic in grad k el si sa depuna un efort mai mare decat acesta sanctziunea mi se pare ok
3 bun dar unde este sanctziunea ??? ce va primi ? ban ? admin sters ? kick ? warn ?
4 bun .. si ar trebui sa se adauge k votul trebuie sa contzina minim 3 planshe k sa nu mai fie dicutzii intre admini k dc dau la vote 1 plansha ....si ar trebui adaugata si sanctziunea .. de exemplu warn
5 se poate lega de 4
6 regula lunga si obositoare .. plus spawn ? :| .. rushul este permis .. mai bn se spunea k nu ai voie sa stai in baza mai mult de 15 sec (tero cu bomba si ct cu ostatici ) si oricum tero nu are voie sa campeze si sunt obligatzi sa fak rush (slap/slay)
7 bun
8 bun
9 dupa cum am zis si la playeri .. mi se pare totusi putzin aiurea regula asta la ct :|
10 bun dar care e sanctziunea ??
11. atat la playeri cat si la admini sa se puna acelasi reguli la certuri / reclamatzii .. acestea se fac doar pe forum .. si sa se dea gag/kick/chiarban 10 dak nu pricepe ce i se spune :|
12 sunt raspunzatori in fatza la totzi ..pt k dak decizia lui nu este buna .. se va face poza ..se va face o reclamatzie ..si va primi warn sau suspend ..
13 bun
14 sa i se fak o reclamatzie .. nu sa primeask kick/ban pt k se va revolta acel admin care a primit acea comanda ..sa ii spuna frumos inceteaza dak nu inceteaza sa ii fak poza /demo ..si sa se discute gravitatea faptei pe care a facut'o pe forum .. si sa nu apara discutzii intre admini pe server !
15 bun
16 bun ..dar dak mai are cew agaugat la nume nu cred k este asha grav ..de exemplu e suparat si are DND .. el tot admin e ..dar numai k nu are acelasi rank :|
17 bun
18 .. pff pe server ..dar nu si pe forum .. decat genul de certuri cu injuraturi .. suspendare pe forum .. si un warn dak se cearta pe server ..dar asta are legatura cu 11 ..si cu cel de la playeri :|
19 bun dar o sanctziune ? eu zic warn

si ar mai trebui agaugate la regulament .. regula warnului ..la 3/5 warn'uri suspend pe forum si pe server .. timpul este ales de owneri in functzie de gravitatea faptei

ar fi bn k si altzi admini sa comenteze regulamentul ..sau sa zik ce ar fi bn .. sau ce nu ..

am uitat sa se bage si regula cu steamul .. dak tot am vazut topicuri cum sa itzi iei un steam ..cum sa il faci sa mearga biggrin ..cam atata biggrin

CrazY

Mesajul a fost editat de către CrazY - Luni, 2008-10-20, 1:57 PM

g3oToP^Data: Luni, 2008-10-20, 2:39 AM | Mesaj # 2
Administrator
Grup: Super Moderator
Premii: 0
Reputaţie: 9
Stare: Nu Este Pe Forum
cum o sa am putin timp o sa modific eu regulamentul , am sa il fac putin mai aspru si se va tine foarte bine cont de el ... cum am sa il modific , cred k maine , va anunt ....

Topic Closed!!!

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: