faza cu steamul mi se pare o idee buna ..pt k am deja =))) dar nush .. unii admini mai sunt si cinstitzi .. de exemplu s1mo dabia a primit admin ...dar nu are steam .. as prefera k cei care nu au steam sa fie verificatzi in caz k nu inspira incredere
venin .. exista deja comanda de amx_last .. unde da si ip
sa cumperi arme in primele 15 sec ale planshii mi se pare o porcarie ..pt k pe mine ma enerveaza dak trebuie sa scriu cew si nu mia pot sa'mi i'au arma .. sasa nu primesti bani decat la inceputul rundei .. si cumperi sa zicem decat grenazi dak ai bani :-j ..dar nu am vazut pe nimeni sa abuzeze de chesti asta .. asha k mi se pare o porcarie
hmm .. ce'a u ostaticii eu o aplic k o regula mereu .. pt k nu imi place k pe italy sa vad ct in baza dupa nush cat timp .... iar tero .. vai x( nu ii sufar pe d2 in baza cu awp dupa cew timp .. consider k camp si ii dau slay .. deci buna idee .. dau 20 de sec sa se stea in baza !!!! si sa se puna k o regula
(PROOOO)
timpul perfect este de 1:35 pt runda .. si k sa se schimbe plansha .. si sa de'a vote de catre server de 35 de minute