Marţi, 2025-02-11, 1:07 AM
Bine aţi venit DevilS | RSS
[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
sugestie.....
veninData: Marţi, 2008-10-14, 9:35 AM | Mesaj # 1
Level 3
Grup: admini server
Premii: 0
Reputaţie: 3
Stare: Nu Este Pe Forum
nsuh dak asta lear conveni multora dintre admni dar zic si eu... k ar trebuie k toti adminii de pe servar sa aibe licenta steam ....in felu asta ai scapa de banuieli impotriva lor...nu cred k var face 10 $ in caz k jucati corect...

Silence!!!I Kill You!!!

Mesajul a fost editat de către venin - Marţi, 2008-10-14, 6:29 PM

PuNcTData: Marţi, 2008-10-14, 9:40 AM | Mesaj # 2
Admin
Grup: Users
Reputaţie: 13
e buna ideea .. cine poate sa-si cumpere smile ... dar sper ca vom trece pe viitor pe steam smile
Ce spuneti ??

veninData: Marţi, 2008-10-14, 9:46 AM | Mesaj # 3
Level 3
ar fi super sa se treaca pe steam dar 50 % din admini...nush dak o sa fie de acord...cu toate k sunt unele beneficii q licenta dar decat sa dea 10 $ mai bine mai dau cate un f10 sad

Silence!!!I Kill You!!!

LaDornaData: Marţi, 2008-10-14, 2:58 PM | Mesaj # 4
Level 2
mirele mio iei inainte..! shi eu am vrut sa dezbat aceasi problema..! shi nu cred ca se va face haz de necaz daca admini vor da din buzunnarul lor 10 euro pt steam..!sa fim seriosi e spre binele lor..!ar fi bine sa li se dea un termen shi daca nu shiau luat steam in termenul ala sa fie suspendati..!parerea mea..!acum nu sunt owner sa comentez dar ar fi bine ca toti admini sa aibe steam..!

thx a lot ! LaPtic

* O femeie trebuie sa faca 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti !

C@sPeRData: Marţi, 2008-10-14, 5:24 PM | Mesaj # 5
Level 3
ba io am steam dar cu lagul asta nu pot face nimik...doar sa astept sa mi se rezolve problema cumva...:|

chiar ma punct.....mi-ai bagat adminul back sau nu???

veninData: Marţi, 2008-10-14, 6:33 PM | Mesaj # 6
Level 3
ale sugesti... sa se bage amx_lastip arata ipu ultimilor 5-6 playeri care au iesit...astfel numai tre sa cauti in consola juma de ora...sa poti cumpara arme sau echipament doar in primele 15 secunde ale harti....o regula dak e bine venita.......dak e mapa q bmb tero dak e cu ostateci ct sa nu stea mai mult de 30 de secunde in baza...si timpul ar fi bine setat la 2 minute pt k 2 si e prea mult..

Silence!!!I Kill You!!!

jediZEr0Data: Marţi, 2008-10-14, 6:57 PM | Mesaj # 7
Level 9
Reputaţie: 17
sau sa se bage live_restart : cand dau restart-live adminii scriu in chat live si apar nishte mesaje ca a fost live si poate un sunet... am vazut ca se mai incurca si dau 2 live-uri happy

Creatii: <jediZEr0's GallEriA><Download My MaP>

CrazYData: Marţi, 2008-10-14, 7:05 PM | Mesaj # 8
Admin
Reputaţie: 14
faza cu steamul mi se pare o idee buna ..pt k am deja =)))

dar nush .. unii admini mai sunt si cinstitzi .. de exemplu s1mo dabia a primit admin ...dar nu are steam .. as prefera k cei care nu au steam sa fie verificatzi in caz k nu inspira incredere

venin .. exista deja comanda de amx_last .. unde da si ip wink

sa cumperi arme in primele 15 sec ale planshii mi se pare o porcarie ..pt k pe mine ma enerveaza dak trebuie sa scriu cew si nu mia pot sa'mi i'au arma .. sasa nu primesti bani decat la inceputul rundei .. si cumperi sa zicem decat grenazi dak ai bani :-j ..dar nu am vazut pe nimeni sa abuzeze de chesti asta .. asha k mi se pare o porcarie

hmm .. ce'a u ostaticii eu o aplic k o regula mereu .. pt k nu imi place k pe italy sa vad ct in baza dupa nush cat timp .... iar tero .. vai x( nu ii sufar pe d2 in baza cu awp dupa cew timp .. consider k camp si ii dau slay .. deci buna idee .. dau 20 de sec sa se stea in baza !!!! si sa se puna k o regula wink (PROOOO)

timpul perfect este de 1:35 pt runda .. si k sa se schimbe plansha .. si sa de'a vote de catre server de 35 de minute

CrazY

BuDyZ0RData: Miercuri, 2008-10-15, 6:21 PM | Mesaj # 9
Admin
Reputaţie: 11
si acuma revenind la ce spune lumea unii zic k ai coade pe steam altii nu.nici voi numa jtiti ce sa ziceti..

Fiti oameni si va vom rasplati
Aducetzi oameni pe forum si veti fi recompensati

CrazYData: Joi, 2008-10-16, 0:43 AM | Mesaj # 10
Admin
Reputaţie: 14
da budy exista coade pt steam dar dak le folosesti itzi inchide contul wink .. dak itzi permitzi sa iei altul mereu e ok wink

CrazY

• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Căutare: